Ђиласов човек изазвао инцидент на протесту избо младића који га је обуздао (Видео)

2

(Фото: Никола Станишић)

Искључиво истине ради имам потребу да објавим видео материјал и мој коментар догађаја који сам јуче снимио, а који се тиче озбиљног инцидента на протесту народа испред Дома Народне скупштине.
Поред огромног броја неистина изречених од стране председника РС, позиционих и опозиционих медија, сателита и разних идиота на друштвеним мрежама, овај чин објављивања једине истине сматрам мојом патриотском дужношћу.

Господин у белој кошуљи иницијала З.О. рођен 1973. године, десет минута пре главног инцидента вербално, а потом и физички покушао је да насрне на Ненада Станића, ратног ветерана који се месецима бори за права својих сабораца у Пионирском парку.

Након што је пар момака скочило на њега не би ли заштитили нападнутог али и срж протеста, са пар људи успео сам да га одвучем из масе где смо му објаснили да није ни време ни место за такве испаде.
Он се позивао на своје ратно искуство, објаснио нам је да је ратовао на граници са Албанијом и плаћао вечере и пића Станићу.



Масно је псовао и претио обрачунавањем са Станићем и свима који му стану на пут.
Закључио је да Станић нема права да прича у име ветерана и да је он тај који треба да преузме кормило протеста.
Причао је да ће се обрачунати са истим, псовао је и понашао се крајње неартикулисано.
Обзиром да смо били културни и сталожени, а на начин да смо се правили да његову озлојеђеност разумемо, он се смирио и захвалио се што смо га саслушали.
Руковали смо се и он је отишао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Хоће ли Европа коначно пуцати себи у главу

Због спречавања већег инцидента, од окупљеног народа добили смо аплауз подршке.
Цео догађај са само метра удаљености и укљученим микрофонима снимило је око петнаестак професионалних(претпостављам телевизијских) камера, иако снимак још увек није објављен.

Главни инцидент догодио се 10 минута након првог.
Човек са белом кошуљом се вратио у масу, само пар метара иза леђа поменутог Станића.
Непознајући његове намере упалио сам снимање.



Цео снимак без цензуре и краћења можете видети испод.
Фокусирао сам се на два маскирана момка која су ишла уз њега верујући да су сва тројица убачена ни би ли протест обесмислили, а за које се испоставило да су људима дојавили да он има нож и да су га тог дана упознали.
Људи су га након повика “Има нож!” окружили, гађали, а након тога и оборили у тренутку када је хтео да прескочи заштитну ограду и побегне у скупштину(!?!).

 

Фотографија корисника Хаџи Никола Станишић

Један од храбријих момака, који је својом храброшћу синоћ можда спасао и нечији живот, несрећним сплетом околности саплео се о ограду након чега га је два пута у пределу бутине оборени човек избо.

Када је успео да се придигне, још увек са чакијом у руци, кренуо је да трчи уз степенице, а на захтев окупљених полиција га је привела.



Уз помоћ исте, избодени момак пребачен је преко ограде и одведен до најближег санитетског возила ради пружања помоћи.

Снимак и слике које гледате већ су послате полицијским инспекторима, а мој адвокат припрема захтев за објављивање информација од јавног значаја који ће у току дана бити послат институцијама, јер је председник из Париза јавио да су обојица ухапшени.

Прочитајте још:  НАТО ЛОБИСТА БЛАТИ СРПСKЕ ЖРТВЕ: Стојковић на дан када је Србија завијена у црно позива на ПРОТЕСТ

Хвала Крику који је једини објективно известио о овом догађају.

https://www.facebook.com/100011168409651/videos/1157483664633903/

Никола Станишић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ђиласов човек изазвао инцидент на протесту избо младића који га је обуздао (Видео)

  1. Наслов је крајње диакутабилан. По Закону прихватањем статута странке и потписивањем приступнице, грађанин постаје члан те политичке партије. Свако је пред Богом и Законом одговоран за своје поступке, а поготово када скуп није организовала партија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *