Монах Антоније: Ово је конфузно хапшење, не знају ни они зашто су ме ухапсили (Видео)

1
антонија

Монах Антоније

Јутрос на путу према Ваљеву полиција је зауставила монаха Антонија Давидовића и привела га полицијску станицу Ваљево. Како сам каже ексклузивно за Васељенску у станицу су га привела два полицајца у цивилу и након мало дуже од сат времена пуштен је на слободу.

У тренуцима док одлази на протест испред Скупштине Антоније каже да је ово хапшење било потпуно конфузно и да је према његовим сазнањима од људи блиских полицији у Ваљеву, неколико дана вођена малтене битка како и на основу чега да га приведу и какву пријаву да му прикаче, будући да немају апсолутно никаквог основа за то.

“Они су седам дана ишли од једног до другог тужиоца тражећи основ да подигну кривичну пријаву против мене. Један тужилац их врати, други прихвати али без основа, на крају су нашли на неком снимку спорна четири минута мог говора у Ваљеву. Не знам која четири минута, углавном сам помињао корону, вакцине… Уплашени су не знају шта да раде. Можда хоће да се докажу београдској полицији. Тражили су ме два дана на адресама на којима знају да нисам. Јер УДБИ није тешко да сазна где станујем, ионако знају све о мени – немам шта да кријем. На протесту сам свако вече и ниједном нису пришли да ме приведу, него су ме сачекали на путу”, каже монах Антониј.

А на наше питање кад је пре стигао да укључи лајв снимање на јутјубу он додаје да има “брзо бирање” за снимке уживо баш због оваквих ситуација, јер полицији ништа не верује.

Прочитајте још:  РТ: Болница у Француској ступила у генерални штрајк због обавезне вакцинације!

Шта ће бити са пријавом каже да не зна и да га не занима превише, јер није ни прва ни последња и да тренутно има важнијих ствари у животу а то је да се протести наставе и литије оживе, у супротном завршићемо баш онако како стоји на једном транспаренту који се годинама истиче на православним литијама које он предводи већ четири године: Логор Србија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још једном подсећамо на снимак хапшења монаха Антонија:

https://www.youtube.com/watch?v=i41Hyb1l_EM&feature=emb_title

В.Веизовић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Монах Антоније: Ово је конфузно хапшење, не знају ни они зашто су ме ухапсили (Видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *