Вучић: Повлачим се са чела СНС

1

Александар Вучић (Фото: Принтскрипт)

Председник Србије Александар Вучић нагласио је синоћ као „важну вест“ да ће органи Српске напредне странке објавити да ће ускоро он бити само председник Србије, а не и странке.
– Ускоро ће органи странке то објавити, па ћу бити само председник грађана – најавио је Вучић.

Председник Србије је оценио да се нико није заразио током недавних избора, али да је могуће да се неко заразио у кампањи.

– На изборима се нико није заразио, све су мере поштоване, никаквог контакта нисте имали, много боље и чистије у односу на било који други дан када идете у продавницу. Што се тиче дербија, нисмо имали велики скок, али је била одлична епидемиолошка ситуација – рекао је Вучић.



Бољих лекара немамо, истакао је он, и навео да су они „врхунски и нису случајно рушени“ и да нико од њих не добија ништа више због свог ангажовања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вучић је навео да лекари и епидемиолози не добијају више од своје плате, а да Србија са 264 респиратора колико је набавила у последњој тури укупно има још 1.137 слободних респиратора, 185.000 ПЦР тестова, као и да се у најближој будућности очекује још више десетина хиљада тих тестова.



Вести онлајн

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: Повлачим се са чела СНС

  1. ХАХАХАХАХАХА…ШИПТАРСКИ ЛАЖОВЕ,ПОДМАЖИ”КРЕМЕНЬАЧУ МИЛАНА КОЦКАРА”ДА НЕ ОТКАЖЕ.!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *