ЕУ шаље Србији 200 медицинских радника

(Фото: Shutterstock)

Влада Србије, Делегација ЕУ у Србији и Канцеларија УН за пројектне услуге (УНОПС) потписаће данас споразум о ангажовању око 200 здравствених радника.

Они ће у наредном периоду помагати у борби против епидемије ковид 19, саопштило је Министарство за европске интеграције.

Како се наводи, ангажовање здравствених радника биће омогућено средствима Европске уније.

Споразум ће у 12 сати потписати министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, шеф канцеларије ЕУ у Београду Сем Фабрици и шефица Канцеларије УН за пројектне услуге Микела Телатин, а догађај ће моћи да се прати путем видео линка.3 Коментара

 1. Ето долази нам нови талас, сетимо се како су нам 90’тих помагали „хуманитарци“, умешачи и пружаоци „добрих“ услуга!
  Када су над БиХ осигуравали „забрањене зоне лета“, тада су још почели бацати из ваздуха којекакве отрове да би надаље наставили посипати целом куглом током 2000тих. Тако да смо први као заморци осетили банкстерску „хуманост“. Зато је лакше препознајемо јер смо је осетили на својој кожи.
  Све је лепо то објаснио и указивао шта нам се спремало а и данас ради на глобалу покојни др. Тодор Јовановић ( посипање отрова из ваздуха, вакцине које праве канцер, насилно смањење броја људи уништавањем имунитета и при томе још згртање новаца на тешко оболелим људима који пате … )

 2. БИЛО БИ КОРИСНО МНОГИМА ДА ПОГЛЕДАJУ :
  -УПОЗОРЕНЬА.
  -ПРИЧУ….СУВУ ИСТИНУ….ИТД.
  Господина Николе Алексича….!!!!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.