КОЛИКО ИМА ЗАРАЖЕНИХ У СРБИЈИ? Прекините да фалсификујете податке!

0

Кризни штаб (Фото: Јутјуб)

Кризни штаб и Влада Србије последње три недеље недеље објављују да се сваки дан тестира између 5.000 и 9.000 људи и да свакодневно има између 250 и 380 новозаражених, а то би у просеку било између 3 и 4% позитивних од укупно тестираних. То би онда значило да сваки дан има у просеку 96 до 97% негативних резултата тестираних на коронавирус, што је апсолутно немогуће када сви знамо да људи са тешким симптомима не могу да дођу на ред да се тестирају и да су многи приморани да се сами лече код куће.

Којих је то 5 до 7.000 људи који сваки дан добију негативан резултат, и колико таквих људи познајете, а колико људи познајете који су болесни, колико више оболелих познајете него у страшном марту или априлу? За колико људи из свог ближег и даљег окружења, сваки дан сазнате да су се разболели, колико непосредних застрашујућих сведочења познаника из здравствене струке сваки дан чујете?

Да ли ико у Србији и Европи верује у званичне податке државе Србије? У Европи очигледно нико не верује, јер се око Вучићеве Србије сваки дан стеже обруч као бодљикавом жицом, а на прсте једне руке могу се набројати државе које нас примају преко својих граница чак и са негативним ПЦР тестом старим најдуже 72 сата, који је као што сви знамо, апсолутно немогуће прибавити.




Ни у Србији у ове податке више нико не верује. Чак и Предраг Кон више пута је изјавио да је у највећем броју ковид амбуланти при Домовима здравља, а посебно у Београду и великим градовима, број позитивних тестова између 70% и 80%. Исти подаци долазе незваничним путем од директора Домова здравља и руководиоца ковид амбуланти где се врше тестирања, али је њима забрањено да јавно говоре под претњом отказом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ: Зашто сам прекинуо радио комуникацију са генералом Павковићем током борби за Ораховац (ВИДЕО)

Дакле, математика је врло једноставна. Или су лажни званични подаци о броју тестираних или о броју заражених! Ако је истина да се дневно тестира између 7.000 и 9.000 људи онда је дневни број новозаражених фрапантних 5 до 7.000. Ако је истина да је број новозаразених дневно 250 до 380 у шта нико више не верује, то би значило да се сваки дан тестира само 350 до 500 људи. То би онда значило да нема тестова?




Договорите се већ једном, грађанима који су у паници потребна је истина. Свима је јасно да је Вучићев здравствени систем пред распадом, свима је јасно да је епидемија потпуно измакла дрзавној контроли, да букти стихијски, да епидемиолошке службе више не прате контакте заражених – цела земља је у агонији и у страху. Грађани никоме ништа више не верују.

А све је поново почело кад је Вучић славодобитно објавио лажну победу над короном, када је целу нацију гурнуо у своју сулуду предизборну кампању и све нас изложио огромном ризику да оболимо, када је пунио стадионе, када су његови пребогати функционери, његови тајкуни и певаљке правили обесне журке и славља – тада и тако је епидемија опет експлодирала.

Многи ће за овај злочин према држави и грађанима Србије морати да одговарају. Кад тад.…



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *