Полицајац “херој Новог Сада” тукао аутистичног младића

1
Foto:Skupština grada Novi Sad

Полицајац за ког је установљено да је тукао деветнаестогодишњег младића са сметњама у развоју 8. јула у Новом Саду је Слободан Дрманац (35), бивши начелник Одељења криминалистичке полиције Полицијске управе Нови Сад. Мада је полиција званично саопштила да је због насилничког понашања поднета кривична пријава “против С. Д.”, фејсбук група “Против диктатуре и система Нови Сад” је већ открила пун идентитет починиоца и обелоданила га јавности. Да је у питању Дрманац, иначе награђивани полицајац, Нова.рс је и незванично добила потврду у новосадској полицији.

“Јутрос га је саслушала Унутрашња контрола и установљено је да је он тај који је ударао младића на земљи. Убрзо је обавештено Тужилаштво и поступило се по процедури”, каже наш извор из полиције.

Дрманац је, иначе, пре пет година, проглашен “херојем Новог Сада”, јер је ван дужности ухапсио пљачкаша ну Новом насељу, због чега му је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, уприличио и свечани пријем у Градској кући. Вучевић је тада честитајући Дрманцу истакао “да је он пример каквог полицајца Нови Сад жели”.
Тадашњи инспектор Дрманац, који је касније унапређен у начелника, рекао је на пријему “да је само радио свој посао”.

“Пре свега ми је била битна безбедност грађана који су се ту затекли, а затим и моја. Нисам пуно размишљао, само сам радио свој посао. Kод себе сам имао службени пиштољ и лисице, а осумњичени се није опирао, тако да сам успео да га лишим слободе”, изјавио је тада Дрманац.

Поред кривичне пријаве због насилничког понашања, за сада није познато да ли ће Дрманац претрпети још неку санкцију због бруталног премлаћивања аутистичног младића.Nova.rs

1 Коментар

  1. Да поновим:
    Колега из ньеговог села тврди да он потиче из“комуньарско-цинкарошке породице“игаче“ПОГАНЕ“онда се не треба чудити.
    ИЗДРКОТИНА КОМУНЬАРСКА У ПРАВОМ СМИСЛУ…АНТИ-СРБИН.
    ПАСJЕ ГОВНО ПОГАНО НА ТЕРАЗИJЕ…!!@

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.