Благо нама: О обавезној вакцини одлучује струка која нема појма о вирусу

5

(Фото: ЕПА)

Да ли ће вакцина против вируса корона бити обавезна, одлучиће струка, рекао је министар здравља Златибор Лончар.

Лончар је подсетио да још ниједна вакцина није одобрена за употребу на људима и додао да ће, када је буде, она у најмању руку бити препоручена, а да ли ће бити и обавезна, биће накнадно одлучено.

Лончар је рекао да ће та вакцина свакако бити препоручена угроженим групама, као што су медицински радници, радници који су у честом контакту са другим људима, хронични болесници и слично.




Како је додао, иста препорука важи и за вакцину против грипа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић недавно је најавио да ће Србија до краја године, међу првима, добити вакцину против вируса корона.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Не зна се јел вирус и какав је или је бактерија, не зна се ни има ли вакцине … али се сигурно зна већ да ће бити обавезне-принудне вакцинације некаквом вакцином… битно је да нам ослаби имунитет и добијемо што пре рак, неплодност и на безуспешно лечење потрошимо сав иметак пре него помремо у мукама. ( скупштина усвојила противуставни закон пре проналаска вакцине о обавезном вакцинисању!!! )
    Е то је намера банкстера коју гурају преко корумпираних политичара и “струка”.
    Пошто ова новина тражи од нас да размишљамо, хајде и то минималним напором.
    Све сахране на којима смо били протеклих година узрок смрти је: Канцер плућа, црева, простате, главе, коже, груди код жена … срчани, мождани удари, последице шећерне болести …
    Е за то корумпирана “струка” и парламент немају решење ни противуставне законе, нити покушавају пронаћи решења као и за лечење деце напољу, него скрећу пажњу са правих смртних проблема измишљајући неке грипове као да се само од њих умире спремајући терен за обавезну вакцинацију која ће само дати гас умирању од канцера којег је сваки дан све више и то невиђених до сада својстава.
    Ево једног примера, хирург који је дошао из УСА да оперише тумор мозга код једног пацијента у Србију пита жену пацијента за дозволу да сними тумор, разлог је невиђено бујање, нарастање истог, како га одстрани он наочиглед присутних расте брзином балона који се дува пумпом.
    Канцер који коси по Србији нико ни помиње а камоли “струка” и корумпирани политичари а пажња се плански скреће на грип!, неке мутирајуће вирусе који и нису вируси него бактерија …
    Е сада да се сетимо свињског грипа 2009 када је СЗО плаћеник кон требовао 7 милиона вакцина, тврдећи да ће од тог свињског грипа помрети 2 милиона грађана, па су се “нашли” на 3 милиона вакцина које су купили да кон не би дао оставку којом је уцењивао.
    И тада је била иста акција под притиском политике и “струке” да се људи вакцинишу, деца по школама, медицински радници, војска … под претњом и принудом да неће добити плату … Неки су примили неки нису, медицинари су их углавном побацали …
    Има податак, од 19 трудница које су примиле ту вакцину 14 је родило аутистичну децу, последице по пад имунитета се и не знају, а о канцеру и стрерилитету нико никада није водио статистику.
    У склопу дешавања са овом тазе акцијом грипа могли смо прочитати да је један израелски лекар изјавио:
    “ово све са короном подсећа на свињски грип ЗА КОЈИ ЈОШ НИЈЕ ПРОНАЂЕНА ВАКЦИНА”
    Па какве смо то вакцине по препоруци “стручног” палћеника СЗО кона купили и на сву срећу већину побацали 2009.
    Сад иста екипа са коном опет плаши грађане и још преко корумпираног парламента овај пут намеће обавезну вакцинацију, мало има канцера и стерилитета у народу Србије?! Против тога се и не покушавају борити “стручњаци”.
    Делатници на плановима смањења светске популације на по милијарде очигледно ни у један % не рачунају на грађане Србије.
    Треба само поставити питање људождерима, крвопијама ко то има лиценцу и од кога одобрену да планира светску популацију. За докторе смрти треба лиценца то знамо а за виши ниво одлучивања о животу и смрти људског рода не треба и нема, али ако има нека покажу и кажу.
    И најглупљи докторат и палгијат иду пред стручну комисију а план о уништавању човечанства не иде на јавни и “стручни” увид, а тебало би. Што? Можда би добио нобелову награду.
    “Струка”, политика, скупштина, безбедност, правосудни систем, здравство, свештенство … су нам до јаја ( корумпирани ), када СЗО мафијашка оргаизација ( коју више неће плаћати УСА, Јапан, ГБ … све више земаља ) намеће Србији обавезну вкцинацију не знајући објаснити са чим, ни против чега, сви надлежни мудро ћуте и климају главом као да се то не тиче њихове деце, родитеља, родбине, пријатеља, комшија … људи који су их одхранили, школовали, сународника …
    Једина нада улица

    1. @___________10+.!!!
      SRBIJOM POSLE OKUPACIJE VLADAJU”POTOMCI KOMUNJARSKIH DOSLJAKA”KOFERASA,KOZJI I OVCIH BRABONJAKA,BEZBOZNA KAMANJARSKA GAMAD POGANA.

  2. Realno dobra vakcina od 5 do 10 god i tad nije bezbedna. Takva vakcina ne postoji to je potvrdio i Dr. Kon i mnogo nobelovaca, pitanje je u kojem procentu izaziva smrt, bolest ili koliko skracuje vek, drugog nema. Zato je potreban period da se pronadje 5g i 5g testiranje.
    Gledajuci istoriju, u prvom talasu spanskog gripa zarazeno 500 mil, vakcinisano je 50 mil, i igrom slucaja umrlo 50 mil, a ovih 450 mil prezivelo i to skoro preko 90 god zivotni vek.
    Gde god su izmisljane pandemije, zavrsile su se ili vakcinacijom ili svrgavanjem vladara… Istorija da sakrije pisala je kao da su ljudi bili glupi i kao zrtvovali svoje vladare.

  3. О нашем телу и личним животима неће одлучивати никаква “струка” јер нам никаква “струка” није ни створила животе. “Струка” је лозинка за слепце који се пипкајући баве знањем за које нису рођени и које им не припада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *