Фризер из Београда: Посао смањен за 80 одсто, на ивици смо егзистенциије

3

(Фото : Shutterstock)

Фризер из Београда Марко Цветковић упутио је медијима писмо у којем се наводи да су припадници те бранше на ивици егзистенције, јер су се поједини заразили и поред мера заштите и спречени да раде, а да је обим посла опао за 80 одсто, апелујући на Владу да што пре донесе нове екомоске мере и пакет помоћи за најугороженије.

“Kада се све сабере и одузме (порез и доприноси) за живот не остаје скоро ништа”, навео је у писму.




Он је додао да је пакет економских мера и помоћ занатлијама окончан и да су сада, “када је горе стање него што је било”, остали без икакве помоћи.

“Овим путем молим и упућујем апел Влади Србије да што пре уведу нове економске мере и пакет најугроженијима међу којима су и занатлије, у нашем случају фризери и бербери, и хитно увођење новог мораторијума, грађанима је хитно потребна помоћ државе”, навео је Цветковић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је додао да је писмо посало у име окупљених фризера и бербера “цоммунитy србија” која је за 10 сати постојања окупила око 300 чланова из бранше и убрзано расте.



Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Фризер из Београда: Посао смањен за 80 одсто, на ивици смо егзистенциије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *