ЛОНЧАР: Kада смо силом натерали родитеље да вакцинишу децу то је дало резултате …

6

Златибор Лончар

Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да очекује кампању против нове вакцине када буде пронађена, али да верује да су грађани све зрелији и да ц́е на основу правих информација одлучити шта је добро за њих и њихово здравље да би се заштити од вируса корона.

„Надам се да су наши људи све зрелији и да имају све више информација, да знају да се теорије противника вакцине не заснивању на чињеницама, да је то бука и кампања која се води због фармацеутских чињеница. Свако ц́е моц́и да процени шта је добро за његово здравље, здравље његове деце, родитеља, хроничне болеснике и остале када је реч о испитаној, званичној и одобреној вакцини“, рекао је министар.




Према његовим речима, тај лоби је врста фармацеутског надметања.

„Да они не желе добро ни својој деци ни себи ни грађанима Србије, научно је доказано“, рекао је министар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лончар је подсетио на епидемију малих богиња, да је држава предузела озбиљне мера када је било противљења вакцинацији, да су родитељи морали да имају потврду када су желели да децу упишу у вртиц́е.

„Та мера је дала резултат и дошли смо до тога да је преко 95 одсто вакцинисаних, а када је повец́ан обим вакцинације, смањен је број оболелих, односно више их није било“, рекао је Лончар и подсетио да је медицина спасила много живота.




Лончар је о вакцинацији и томе да је поверење у здравствени систем на највишем нивоу до сада, говорио на првом пријему у низу, а које ц́е Министарство сваке недеље организовати за запослене у ковид болницама „као мали знак пажње и поштовања“.

Прочитајте још:  60 објеката ће бити срушено због изградње метроа у Београду – Ево којих…

На пријему у Kлубу посланика данас су били запослени у „херојској болници“ KБЦ Драгиша Мишовиц́, која је заједно са Инфективном прва ушла у ковид систем, а из које према речима директора Владимира Ђукиц́а сваки пацијент, када изађе може да каже „хвала, било је тешко, борио сам се за сваки удисај, али када се тужна епопеја завршила могу да кажем ово су озбиљна болница и озбиљна држава“.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. https://www.youtube.com/watch?v=kNz0wdsk5sE
    Др смрт и др кон акцијаш из афере свињски грип. У Србији бољих, стручнијих и поштенији нема?
    Наравно да има и то колико пожелиш али КОРУМПИРАНИЈИХ, УЦЕЊЕНИЈИХ, НЕМА!
    Специјалци за специјалне задатке.

  2. Ovog pare udarile u glavu… Antivakseri ne postoje, i ako postoje to su isti kao i vi za prisilu, nema razlike.. Postoje oni koji su za slobodu izbora… A to da ste spasili nesto vidi se, kako vise medicina napreduje vise bolesti.

  3. Добро би било не примењивати силу, јер ће одговор бити
    истом мером!
    Скиорашњи протести то показују и доказују!
    Зашто СЗО забрањује обдукцију умрлих од корона вируса???
    Зато да се сакрије прави узрок и последице оболевања, као
    и могућност једноставног и јефтиног лечења, без икакве силом
    наметане вакцинације.

  4. Imate vaše biračko telo, verne glasače pa njih pelcujte, da budu sigurni, oni vam neće reći ne!
    A vas vaseljenska.net bih zamolila kad već kopirate tekst i prebacujete na ćirilicu, malo ga proverite, jer sa terminom ošišane latinice smo upoznati i nažalost prolazi gotovo neprimećena, al ćirilica ne može da se šiša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *