У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ ВЕЛИКИ ПЛАНОВИ: НЕМЦИ ГРАДЕ ХОТЕЛ ВИСОКЕ КАТЕГОРИЈЕ ЗА ГЕЈ ПОПУЛАЦИЈУ

1

ЛГБТ (Фото: Depositphotos, marcbruxelle)

Туристичко насеље Бели Багрем на Сребрном језеру у Општини Велико Градиште, према Плану детаљне регулације у оквиру туристичке понуде ускоро би могло да добије нове хотеле, викендице, спортске и мање угоститељске објекте намењене само за геј популацију.

Како су челници општине Велико Градиште раније у више наврата најавили да је добијена примамљива понуда од инвеститора из Немачке који је изразио заинтересованост за улагање у изградњу хотела високе категорије у модерном стилу са свим пратећим садржајима.




Овај хотел би се налазио на Сребрном језеру са друге стране бране, тачније на такозваном Дунавском шпицу у близини марине. Вредност ове инвестиције је процењена на 10 милиона евра, а како сазнајемо, овај хотел био би намењен искључиво геј популацији из целог света.

Овај потез локалних челника да се на Сребрном језеру широм отворе врата и за ЛГБТ популацију, туристичким посленицима у овој Општини улива наду да би заитересованост посетилаца била још већа, будући да је последњих година Сребрно језеро посетило између 600 и 700 хиљада туриста, док, само током прошле године забележено је око 130.000 ноћења.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Извор: “ТПК њуз”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ ВЕЛИКИ ПЛАНОВИ: НЕМЦИ ГРАДЕ ХОТЕЛ ВИСОКЕ КАТЕГОРИЈЕ ЗА ГЕЈ ПОПУЛАЦИЈУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *