Koрона је глобални удар на човечанство – следи нешто горе: Крајњи циљ је страшнији него што можете да замислите

2

Армагедон (Фото: Pixabay. com)

Он у интервју за “Балканску оштрицу” тврди да је прави разлог обољевања људи тровање жуивотне средине које са чак и врши кроз препарате за запрашивање комараца.

Јевтовић сматра да је након пандемије следи светски рат и смањење светске популације како би се преживели лакше покорили и повиновали власти Антрихриста како је већ проречено у библији. Он тврди да језуитско-масонска дружина која све ово одрађује у име папског система ради на довођењу Антихриста.




– Следи сукоб глобалних размера који ће совести редукцијуи човечанства, а са тим смањеним бројем ће се лакше владати – тврди јевтовић додајући да се тренутно стање у свету мора гледати кроз веру како би се разумело шта се дешава у свету.

Коментаришући рад Кризног штаба он каже да је др Предраг Кон требао одавно да буде у затвору јер је у предходном режиму био умешан у аферу са вакцинама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Koрона је глобални удар на човечанство – следи нешто горе: Крајњи циљ је страшнији него што можете да замислите

  1. Ovakvi ,,promoteri,, istine bi trebali da budu istinoljubljiviji !
    Nije језуитско-масонска дружина, nego jevrejska-cionisticka druzina, a jezuite su kupili na 2 vatikanskom koncilu 1963-5 godine. To saznanje je prvi izneo nas Ratomir Djurdjevic, a od skora su to potvrdili i veliki ruski starci ! Sada jezuiti su samo u sluzbi odemonjenih jevreja-cionista, uostalom kao i skoro sve vlasti u svim drzavama evrope i sveta ! Za saznanje da nam oni dovlace antihrista na vlast, ne trebaju nam tumaci, imamo vrlo precizno Otkrovenje od svetog Jovana ! Sta cete ociglednije napisano: zbir ljudskih imena i zveri bice 666, a centralni kompjuter za eu u briselu se zvanicno zove ZVER ! ! !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *