Да ли је светска елита учинила злочин над децом?

1

(Фото: Пиксибеј)

Питање како се најпривилегованији људи света односе према деци, привлачи све више пажње. Откако су ухапшени Џефри Епстајн и , милиони обичних људи критички анализирају акције холивудских звезда, титана бизниса, моћних политичара, медијских корпорација и других привилегованих група. Сценарији који су се некада чинили незамисливима постају сваким даном све извеснији.

Криси Тејген је популарна манекенка и глумица, супруга певача Џона Леџенда. Ужива у уносној каријери појављује се у рекламама и ТВ емисијама и продаје линију производа компаније Таргет. Осим тога, Криси је плодоносна писац твитова. Неке од њих садрже њене шокантне фантазије о деци. Ево неких од њених твитова:

«Управо сам видела дете које личи на порно звезду. Као јефтина порно звезда спремна на све. Да ли је тако размишљати лоше?»




«Гледати како мале полуголе девојке седе на врпци је управо … желим да одем у затвор. #toddlersandtiaras» (Прим. прев.: «Талентована деца», амерички ријалити-шоу- Toddlers & Tiaras).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недавно су брижни читаоци пронашли хиљаде њених твитова о деци и почели бомбардовати Твитер са питањима. Неки су се, на пример, питали да ли Тејген има било какве везе с трговцем децом покојним Џефрејем Епстејном. Тејген је одговорила блокадом милион корисника, брисањем 60.000 твитова, тврдећи да је жртва неустрашивих интернетских тролова. Срећом по њу, медији су стали на њену страну. «USA Today», на пример, насликао је јадан портрет Тејгенове као недужне жене која је брутално прогоњена. Аутор чланка је, међутим, пажљиво избегавао да објави било какав твит манекенке.

Ко би могао замислити забавну, заједничку фотографију оптужене за трговину децом, Гилен Максвел, и злогласног «оскаровца» Кевина Спејсиа како одмарају на престолу покојне британске краљице Викторије и принца Филипа? Међутим, она постоји. Син краљице Британије, принц Ендрју, деценијама је Епстејнов пријатељ, а сада га амерички тужиоци траже ради испитивања. Његова веза са Епстејном била је надалеко позната у краљевском окружењу, али на ово пријатељство у породици дуго су се затварале очи. То се наставило све док, због хапшења Епстејна, ова веза није постала превише непријатна за краљевску породицу.

Прочитајте још:  ХИЛАРИ И ДЕЦА РОБОВИ: QAnon, најјача теорија завере у САД!




Џефри Епстајн остао је веома тражен пријатељ код елите и након пуштања из затвора, када су оптужбе против њега, да има везе са малолетницима, постале нашироко познате. Вечеринкама на његовом имању у Њујорку присуствовали су такви медијски светионици попут Кети Курик, Челси Хенлер и Џеорџа Стефанопоулоса, чија је супруга недавно охрабрила родитеље да гледају порниће заједно са децом.

Епстејна нису волеле само медијске звезде. Власник највеће светске добротворне организације, Бил Гејтс, често је посећивао Епстајна и одржавао блиске везе са њим путем његовог персонала. Универзитет Харвард дао је Епстајну кабинет, телефонску линију и неограничен приступ подацима након што је донирао девет милиона долара за истраживања. Харвардски професори посећивали су Епстејна у неколико његових домова, па и у затвору и летели његовим приватним авионима.

Како је обим саге Епстајн-Максвел долазила до јавности, елитама је постало све теже да се бахато одмахују руком на критике о томе како се понашају. У прошлости историја компаније «Wayfair», која је прошле недеље подигла буру на друштвеним мрежама, једноставно се не би појавила. Међутим, у данашње време такав бизаран развој је инспирисао безброј Тик Ток видеа, разјарених твитова и медијских негирања.

Wayfair је популарни достављач роба на кућне адресе, који је привукао интерес јавности након што су интернетски детективи приметили да су неки од њихових узорака производа имају необично високу цену. Посебно је било занимљиво да су неки предмети имали чудна имена, што се подударало са именима недавно нестале деце. Неки обично изгледају као ормари, јастуци и производи за бебе продавали су се по апсурдно високим ценама. На пример, име јастука Duplessis Zodiac, чија је цена била 9.999,99 америчких долара, поистовећује се са именом 13-годишње Самаре Дјуплесис (Samara Duplessis), која је недавно нестала у Саутфилду, држава Мичиген. Ормар за складиштење, који је продат за 12.899,99 долара, поклапа се са именом 17-годишњег Сами Мумина (Samiyah Mumin), који је нестао у Колумбусу, држава Охајо.

Прочитајте још:  Елена Зеленски: Мој муж слуша савете деветогодишњег сина Кирила о томе коју војну опрему треба набавити




Wayfair, наравно, све негира. Међутим, интернет истраживачи су сугерисали да компанија прикрива оперативце за трговину људима, те да настављају да прате историју фирме и њене запослене. Чим се појавила ова прича, неке медијске куће стале су у одбрану оптужених и назвале ову верзију „лажном оптужбом“, описујући је као „неосновану“, „неаргументовану“ и „лажну“. Но, на чему се заснива разобличавање Wayfair приче?

Медији, такође, остају изненађујуће равнодушни према NXIVM, одвратном сексуалном култу, чији се оснивач Кити Ранјер, који се суочава са доживотном затворском казном, због трговине секс-робовима. Ова гротескна сага има све оно што је потребно таблоидима: малолетне секс-робове, холивудске звезде, једну од најбогатијих породица на свету, везе са утицајним политичарима и Далај Ламом. Међутим, шира јавност је још увек мало упозната са ситуацијом око NXIVM. Да ли је неко питао сенаторку Кристен Џилибранд, шта је њен отац радио као члан NXIVM, као и њен изузетно плаћени адвокат? Да ли је неко питао Хилари Клинтон зашто припадници овог сексуалног култа илегално прикупљају новац за њену кампању? Да ли је неко питао Далај Ламу зашто је узео милион долара за благослов овог сексуалног култа који брендира жене попут стоке? Да ли је неки познати новинар истраживао шта се дешава са децом у међународним вртићима NXIVM?

На жалост, докази забрињавајућег односа елите према злочинима над децом су многобројни да би овде били сви наведени. Опра је рекламирала бразилског „свеца“ Џона Божјег (John of God), који је недавно оптужен за насиље. Оплођавао је малолетне сексуалне робиње како би продавао децу на црном тржишту. Мерил Стрип на церемонији додели Оскара аплаудирала је Роману Поланском који је дрогирао и силовао дванаестогодишњу девојчицу. Шеф ВВС-а Марк Томпсон помогао је у прикривању насиља које је британски ТВ водитељ Џими Севил починио над 500 деце. Томпсон је сада генерални директор New York Times.

Прочитајте још:  „Зашто црква ћути о додељивању кодова људима?“ – друштвене мреже о ковид-пасошима

У овом гадном времену, када власти од нас траже да им верујемо док нам одузимају слободу, одавно је дошло време да поштено проценимо њихову поузданост. Амерички народ заслужује да зна шта неки од припадника елита раде са децом.

Превео Зоран Милошевић / Балканска геополитика

ИЗВОР: https://www.americanthinker.com/articles/2020/07/do_global_elites_commit_crimes_against_children.html



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Да ли је светска елита учинила злочин над децом?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *