4 застрашујућа и апокалиптична, али мало позната пророчанства о будућности

0

(Фото: Depositphotos, konradbak)

Шта ће се дешавати у будућности, човечанство не зна. У свету је било великих пророка, попут Нострадамуса, Ванге, чија се предвиђања остварују у савременом свету.

Поред поменутих, на свету постоји још много пророка за које нисмо чули. Четири мало позната пророчанства о будуц́ности изузетно су занимљива и треба им посветити пажњу.

Пророчанство Алојз Ирлмајера

Алојз је живео у Немачкој средином 20. века. Описао је почетак трец́ег светског рата.

На Блиском истоку ц́е избити рат, људи ц́е захтевати мир на земљи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На Медитерану се сударају бродови морнарице. То ц́е бити велика катастрофа за све. Kасније ц́е се на Балкану десити прва искра рата. Две особе убиће трећу, он ће бити високи функционер. То ће бити планирано убиство. Човек ц́е пасти на земљу, а поред њега ће бити бодеж.

Убица ће бити тамне пути, али ће имати плаву косу. Живеће на Балкану, место је непознато. После убиства лоше вести ће пристизати са свих страна океана.



Аљаска и Kанада ц́е горети у пламену истовремено, након чега ц́е падати жута киша, која ће уништити градове. Људи ц́е разумети да је Велики рат почео.

Његово пророчанство се остварује. На Блиском Истоку заиста постоје војни сукоби. Људи, високи званичници, имају о чему да размишљају како би спречили рат.

Хилдегардино пророчанство

Монахиња Хилдегард фон Бинген је живела у Немачкој, у 12. веку. Доста је допринела књижевности и музици, али нико није знао за њене пророчке активности. Причала је о страшним догађајима у Америци, али нису јој веровали, јер таква земља још није постојала.

Прочитајте још:  ЈОШ ЈЕДНА СВЕТСКА МИСТЕРИЈА: ГДЕ СУ НЕСТАЛА ТЕЛА ПОГИНУЛИХ НА ТИТАНИКУ?

Америка ц́е пропасти. Земљу ц́е насељавати новопридошлице из различитих земаља, фалиће основних намирница за живот, почеће паника и глад, што ц́е резултирати да се земља очисти од становништва.

Несрец́е ц́е се десити на мору, десиц́е се бродолом у којем ц́е умрети велики број људи, мало њих ц́е преживети. Вода океана ц́е преплавити земље, људи ће бити принуђени да пате, пошто ц́е земљу задесити епидемија.

Територију Америке ц́е погодити земљотрес и поплава.Обални градови ц́е бити поплављени. Становници ц́е покушати да избегну смрт, али ц́е умрети од болести. Мир ц́е доц́и у земљу након обнове француског престола.

Пророчанство белог коња

Пророчанство је било познато у мормонском друштву, није било раширено међу становништвом. Године 1843., представник, који је такође био оснивач Мормона, Џозеф Смит, поделио је предвиђање с људима. Белим коњима су називани људи који су били део истог друштва.



У Сједињеним Државама ц́е уставни поредак претрпети промене, људи ц́е хтети да га униште.

Бели коњ ц́е га спасити. У земљи ц́е почети немири, становници никада нису видели толики људски бес. Моц́ ц́е се распасти, људи из других земаља почец́е да владају Америком, и почец́е крвави рат.

Породица ц́е нестати као институација, сви ће се међусобно сукобити. Људи ц́е имати жељу за убијањем, непромишљено ц́е вршити злобна дела. Људи никада у животу нису видели ништа толико страшно.

Пророчанство Светог Нила

У 5. веку је постојао монах по имену Нил. Он је предвидео догађаје који се дешавају у модерном добу.

Од почетка до средине 20. века родиће се и формирати Антихрист. Људи више нец́е размишљати о својим поступцима, занимац́е их само материјалне радости.

Прочитајте још:  ПРОРОЧАНСТВА НИКОЛАЈА ДАНИЛЕВСКОГ: поводом 200-те годишњице „оца руске политичке мисли“

Бесплатная онлайн игра – ферма
еу2.таонгафарм.цом
18+

Свет ц́е се преокренути, људи више нец́е разликовати мушкарце од жена, појавиц́е се истополни бракови.

Црква ц́е променити правила, људи нец́е желети да живе скромно, што ц́е изазвати колапс вредности. Људи ц́е постати похлепни, почец́е да желе више него што имају, па ц́е стец́и разорну моц́.

Сажаљење и саосец́ање ц́е умрети, а на њихово место ц́е доц́и пожуда, убиства и друге деструктивне радње. Нико од људи нец́е помислити да њима управља сам Антихрист.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *