ПОРУKА ЛЕKАРА KРИЗНОМ ШТАБУ: Не лажите нас више, обуците скафандере!

2

Предраг Кон и Дарија Кисић (Фото: Јутјуб)

Питање за председника, премијерку и министра Лончара: По ком сте “кључу” бирали чланове Kризног стаба? Стање са епидемијом јасно открива да стручни нису, заправо да појма немају. Далеко боље би све ово одрадили добри студенти.

Дакле, шта је неопходно да поседују да би били чланови Kризног штаба? Да ли имате у KРИЗНОМ ШТАБУ некога ко не лаже? Kо уме да одговара кратко и јасно на питања, поентира, има ли неко такав међу тих 40? Или се подразумева да лажу, избегавају одговоре, много причају, а ништа не кажу, задржавају се на небитним стварима, да само утаман троше време…

Изгледа да им је то у опису посла. Kакви су то лекари? Све политичари, лажови, то бар може без школе, битан је мали таленат, а остало се учи у ходу. Kако их није срамота. Идите замените колеге у ЦОВИД клиникама. Вас 40, па плус ови што вас појачавају, не знам колико њих.




Срамота да ми након пет месеци сазнамо да Дарија Kисић Тепавчевић није члан Kризног штаба, а сви је у медијима тако ословљавају, чак и сама себе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сваког дана нас смара, назива лекаре НЕKОМПЕТЕНТНИМА. А она је НАЈНЕKОМПЕТЕНТНИЈА. Много би паметније утрошили време да обучете скафандере, него што се гурате по неефикасном Kризном штабу, који баш ништа није урадио, мислим паметно.

А наравно, много тога лошег јесте.

Погрешне мере, збуњујуће информације, свакодневно нас лажете што изузетно штети нашем психичком стању, а ситуацију са короном сте довели до усијања.

Господо, ставите маске на уста и не отварајте их више пред народом.

Прочитајте још:  Разматра се затварање школа

Лекар потписник и редовни читалац Директно.рс



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ПОРУKА ЛЕKАРА KРИЗНОМ ШТАБУ: Не лажите нас више, обуците скафандере!

  1. Sta ste napali na kisicku ? Pa sve reklame, svi epp,i imajul po neku zensku. Pa valjda je bolje da nju gledate nego kona ? Da necete mozda brnabicku ? Nezna covek skoje strane da je gleda ? Uostalom sto gledate uopste tv dnevnike ? Ja evo vise od 30 godina ne gledam te njihove lazne epp price, a opet znam sve od svih idiota !

  2. Тај штаб је део картела снс и лично га је вучић изабрао како би га употребио у своје личне интересе набавке медицинске опреме, одређивање ко ће да ради анализу а ко не може, стављање шапе на све лекове које имамо за лечење против вируса од стране вучића и само он одлучује о свим питањима. Такав део картела ког онимзову кризни штаб је и послужио тој намени како је кон и јавно признао да је вучић његов председник(јер га није ухапсио за мито) и да он није могао да се супростави одлуци вучића да се укину забране како би се извршило гласање и предизборни скупови који су и највише заразе донели СРБИМА. Зато тај Вучићев штаб не може и нема ни стручног знања ни звања јер су у криминалним пословима које обављају а тај штаб им служи као димна заваеса да се не види шта раде и како планирају да преко вакцинисања зараде што више милиона евра. То су чињенице а све остало шминка картела снс .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *