Не може сваки мушкарац са самосталном женом: Ево зашто!

0

(Фото: Shutterstock)

Што су жене паметније, дубокоумније, то им је теже да нађу сродну душу. Могу да иду на доста састанака, али у неком моменту веза даље не напредује. Али, није сваки мушкарац довољно јак да би могао да стане раме уз раме са паметном женом.

Тог је мишљења Раниа Наим, која на сајту “Тхоугхт Цаталог” објављује веома читане текстове о проблемима и феноменима са којима се сусреће у свакодневном животу.

Она наводи разлоге због којих мушкарци не могу да се изборе са паметном женом:

Паметна жена поставља паметна питања




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Паметна жена ће желети да разуме шта се дешава у вашем животу, и зашто се дешава то што се дешава, и постављаће питања на која можда нећете имати одговор. Чак и на првом састанку, “копаће” дубље по вашем животу и постављаће лична и филозофска питања – и никада неће уживати у плитким разговорима.

Паметна жена је искрена

Можда и превише искрена. Она озбиљно схвата свој интегритет. Ако је било шта питате, казаће вам истину и очекује то исто од вас.

Паметна жена зна шта жели

Или кога жели. Она одмах зна да ли јој се допадате и не мора да “истражује” или иде на састанке да би била сигурна у своја осећања. Њено срце куца за неколико посебних пријатеља, које је пажљиво изабрала.

Паметна жена жели озбиљну везу

Жели дуге разговоре о вашем животу, жели да чује приче о вашој прошлости, жели да разуме вашу бол, и да да вредност вашем животу. Жели стваран однос који иде даље од пуких излазака и забављања.

Прочитајте још:  Рецепт за један од најлепших старинских колача: Уживаћете у укусу




Паметна жена се не боји интимности

Она се не боји зближавања или тога да ће бити повређена ако се сувише отвори. Не мисли да ће тиме жртвовати своју слободу или да ће постати рањива. Њена дубина и интима иду заједно и увек ће ценити лепоту интимности у вези.

Паметна жена види кроз вас

Може да види ко сте ви заиста и шта вас чини рањивима. Она то никада неће злоупотребити, већ само жели да знате да вас разуме и да не морате да се претварате када сте са њом.

Паметна жена жуди за доследношћу

Избацује је из такта превртљиво понашање. Жели јаку и чврсту везу, и зна да речи морају да прате дела и обрнуто, а то је основ сваке везе. Паметна жена неће играти “игре”.




Дубокоумна жена је интензивна

Можда делује помало застрашујуће јер уноси страст и енергију у све што ради. Њене емоције су интензивне, као и њене мисли. Никада неће бити равнодушна према стварима које су јој битне.

Паметна жена зна како да воли

Ако не можете да је волите истински, она ће отићи. Она не зна како да се повремено виђа са неким ко јој се заиста допада или да буде пријатељица са неким према коме није равнодушна.

10. Дубокоумна жена вас неће чекати

Неће вас чекати да се смислите или да оклевате. Она је јака и страствена и неће траћити своје емоције на неког ко не цени њени дубину. Иако трага за посебном врстом љубави, дубокоумна жена се не боји да буде сама.

Прочитајте још:  Како да ЛИЦЕ остане свеже током целе недеље: ДОМАЋА маска са КВАСЦЕМ за све типове коже



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *