НИKАД НИСТЕ ЧУЛИ – У САД поред републиканаца и демократа постоји скривена ТРЕЦ́А СИЛА – ЕВО KО СУ ОНИ

1

У Сједињеним Државама, поред републиканаца и демократа, постоји још једна сила за коју нисте чули а која жели да уништи Сједињене Државе изнутра.

Изгледа да је то почело још у 19. веку у Русији, када декабристи нису могли да убију краља. Неки од њих су отишли ​​у Сибир, попут Волконског, неко су били обешени, многи су били масони, а то је боја племства.

пак, још увек су желели да створе Републику. А онда су они и краљ дошли до компромиса. Они одлазе у Америку и тамо покушавају да изграде праведну државу.




Kраљ им је дао пуно злата. Тако се, изгледа, с једне стране цар отарасио неких декабриста који су желели да он умре. С друге стране, дао им је златну резерву за изградњу Републике правде у САД-у. И тим новцем су отворене прве банке у Америци. А онда, кад је царска Русија нестала, биц́ете изненађени, али опет су царски новац узели исти масони.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Штавише, када је Брежњев умро, а Андропов стао на чело руске државе, истим америчким масонима послао је неколико десетина тона злата на складиштење.

Дакле, ови људи су током два века нагомилали злато, уложили их и сакупили неколико хиљада милијарди долара. И на крају су упорно покушавали да Америку учине државом велике правде.




Али када се СССР срушио, дошло је до сукоба и Америка је напала Ирак, тим је људима постало јасно да правна држава нец́е успети.

Тада су себи поставили нови циљ – уништити Сједињене Државе, како би на фрагментима ове државе изградили барем нешто. И дошли су тим поводом до Путина, то је било 2002.

Прочитајте још:  УРА неће гласати за повлачење Закона о слободи вероисповести, могућа само измена чланова

Дакле, ово су врло озбиљни људи, веома богати. И понудили су Путину да уложе најмање три билиона долара у Русију. Преговори су започели. Али Путин је то одбио. Рекао је да је све украдено. Па, био је у праву.

Kада је постављен, земљом није заиста управљао он, вец́ Медведев, који је био потчињен америчком Стејт департменту, добро позната чињеница. И сва његова брац́а, са којом се Путин постепено борио, постепено су згурнута са власти.




А онда је уследио покушај број два. Рекли су: “Ма дај, уложиц́емо бар део новца, бар 500 милијарди, у Русију, сада ти треба новац.” Договорили су се да ц́е градити пут паралелно са БАМ-ом.

Велика конструкција, а паралелно ц́е се налазити железница и аутопут са шест трака који ц́е водити у Kину, попут ЦЕР-а, у циљу повезивања запада и истока Русије.

Поред тога паралелно је и гасовод, итд. Направили су велику компанију. Водио ју је човек који је био херој рата у Чеченији. Он је размишљао да постави свог председника уместо Путина.




СВР је сазнао за то и исекао све протоке новца. А Американци су нажалост повукли свој новац назад. Након тога, одржао се још један разговор када су одлучили да униште САД као државу изнутра.

А сада је у Сједињеним Државама та трец́а сила јасно видљива: она организовано делује у многим државама. Финансирају се различите банде, различите организације – финансирају се да би се осигурало да се све ово догоди, финансирају се политичари и тако даље. Постаје јасно да неко жели да уништи државу изнутра. Kаква је то моц́, одакле јој толико новца, одакле толики утицај?

Прочитајте још:  ХЕЛИКОПТЕРИ НА НЕБУ НАД БЕРЛИНОМ: Сукоби, сузавци, пендреци, хиљаде људи на улицама (ВИДЕО)

Али ови људи пре 200 година дошли су из Русије са хиљадама тона злата и све ово време покушавали су нешто да направе. И тако су 2003. године одлучили да униште САД.

Руски политички експерт Хазин је рекао да се појавила трец́а сила, а то нису ни демократе ни републиканци. И то је јасно.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НИKАД НИСТЕ ЧУЛИ – У САД поред републиканаца и демократа постоји скривена ТРЕЦ́А СИЛА – ЕВО KО СУ ОНИ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *