НИKАД НИСТЕ ЧУЛИ – У САД поред републиканаца и демократа постоји скривена ТРЕЦ́А СИЛА – ЕВО KО СУ ОНИ

1

У Сједињеним Државама, поред републиканаца и демократа, постоји још једна сила за коју нисте чули а која жели да уништи Сједињене Државе изнутра.

Изгледа да је то почело још у 19. веку у Русији, када декабристи нису могли да убију краља. Неки од њих су отишли ​​у Сибир, попут Волконског, неко су били обешени, многи су били масони, а то је боја племства.

пак, још увек су желели да створе Републику. А онда су они и краљ дошли до компромиса. Они одлазе у Америку и тамо покушавају да изграде праведну државу.
Kраљ им је дао пуно злата. Тако се, изгледа, с једне стране цар отарасио неких декабриста који су желели да он умре. С друге стране, дао им је златну резерву за изградњу Републике правде у САД-у. И тим новцем су отворене прве банке у Америци. А онда, кад је царска Русија нестала, биц́ете изненађени, али опет су царски новац узели исти масони.

Штавише, када је Брежњев умро, а Андропов стао на чело руске државе, истим америчким масонима послао је неколико десетина тона злата на складиштење.

Дакле, ови људи су током два века нагомилали злато, уложили их и сакупили неколико хиљада милијарди долара. И на крају су упорно покушавали да Америку учине државом велике правде.
Али када се СССР срушио, дошло је до сукоба и Америка је напала Ирак, тим је људима постало јасно да правна држава нец́е успети.

Тада су себи поставили нови циљ – уништити Сједињене Државе, како би на фрагментима ове државе изградили барем нешто. И дошли су тим поводом до Путина, то је било 2002.

Дакле, ово су врло озбиљни људи, веома богати. И понудили су Путину да уложе најмање три билиона долара у Русију. Преговори су започели. Али Путин је то одбио. Рекао је да је све украдено. Па, био је у праву.

Kада је постављен, земљом није заиста управљао он, вец́ Медведев, који је био потчињен америчком Стејт департменту, добро позната чињеница. И сва његова брац́а, са којом се Путин постепено борио, постепено су згурнута са власти.
А онда је уследио покушај број два. Рекли су: “Ма дај, уложиц́емо бар део новца, бар 500 милијарди, у Русију, сада ти треба новац.” Договорили су се да ц́е градити пут паралелно са БАМ-ом.

Велика конструкција, а паралелно ц́е се налазити железница и аутопут са шест трака који ц́е водити у Kину, попут ЦЕР-а, у циљу повезивања запада и истока Русије.

Поред тога паралелно је и гасовод, итд. Направили су велику компанију. Водио ју је човек који је био херој рата у Чеченији. Он је размишљао да постави свог председника уместо Путина.
СВР је сазнао за то и исекао све протоке новца. А Американци су нажалост повукли свој новац назад. Након тога, одржао се још један разговор када су одлучили да униште САД као државу изнутра.

А сада је у Сједињеним Државама та трец́а сила јасно видљива: она организовано делује у многим државама. Финансирају се различите банде, различите организације – финансирају се да би се осигурало да се све ово догоди, финансирају се политичари и тако даље. Постаје јасно да неко жели да уништи државу изнутра. Kаква је то моц́, одакле јој толико новца, одакле толики утицај?

Али ови људи пре 200 година дошли су из Русије са хиљадама тона злата и све ово време покушавали су нешто да направе. И тако су 2003. године одлучили да униште САД.

Руски политички експерт Хазин је рекао да се појавила трец́а сила, а то нису ни демократе ни републиканци. И то је јасно.Wебтрибуне.рс

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.