Американци веома болесним захтевима уцењују Ђоковића!

0

Новак Ђоковић (Фото: Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић још увек није потврдио учешће на УС Опену, а постоје реалне шансе да Србин прескочи ово такмичење.

Велики број тенисера, предвођени Вавринком и Надалом, неће учествовати на овом турниру због ситуације са пандемијом коронавируса.

Како турнир АТП Синсинати почиње 20. августа, све мање времена је остало тенисерима да се изјасне да ли ће кренути на америчку турнеју.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Треба истаћи да играчима није обезбеђен договор да након турнира у САД могу да учествују на такмичењима у Европи без затварања у карантин 14 дана.




У међувремену се појавио документ којег ће морати да потпишу најбољи тенисери света како би учествовали на УС Опену.

На њему се може видети да Американци захтевају да сваки играч потпише да у потпуности прихвата одговорност ако се нешто ризично догоди, то укључује и смрт!

“Својевољно прихватам потпуни ризик за губитак, личну повреду, тешку болест или смрт, која се могла догодити тако што сам био у контакту са другим људима, као резултат што сам присутан у згради (Хотел у ком ће одсести тенисери или стадион где се одигравају мечеви), без обзира да ли је ризик изазван немарности НТЦ или другим околностима!” – само је један део овог уговора који је процурио друштвеним мрежама.

Прочитајте још:  Срби дисквалификовани јер су одбили да играју против такозваног Косова



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *