Серија нестанака потреса Србију, породице живе у агонији данима, МЕСЕЦИМА па и ГОДИНАМА!

0
полиција

полиција(фото: Фото: Depositphotos)

Серија нестанака особа различитог узраста и профила поново потреса Србију, а неки од таквих случајева, обавијени су велом мистерије. Стручњаци кажу да је у случају нестанка блиске особе неопходно да се у првих 24 сата реагује трезвено јер је тај период често кључан у проналаску несталих.

За мистериозни нестанак 31-годишњег Страхиње Белошевца Србија је сазнала почетком недеље, када је његова девојка у разговору за београдске медије открила да је тог 12. јула изашао у 7.30 ујутру с намером да купи цигаре.

– Обукао се, ја сам остала код куће, отишао је и ођедном искључио телефон и ођедном га више нема. Губи му се сваки траг, глас. Kад год би имао неке обавезе у граду, остао би пола сата, сат, ово је први пут да га нема – прича његова ванбрачна супруга Јелена и додаје да Страхиња није понео ништа са собом, само телефон.




Мислила је да је можда отишао код друга, преноћио, да му је “исцурела” батерија. Позвали су га поподне истог дана, али није био доступан. Страхиња је био у депресији пошто су он и супруга у фебруару изгубили бебу у осмом месецу трудноће.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Био је у депресији као и ја, и извукли смо се из депресије и све је било нормално – каже Јелена, која је са Страхињом планирала будућност.

Страхиња живи са невенчаном супругом и оцем који је испричао да га је једном спречио у намери да дигне руку на себе. Kако је речено из ПУ Kрагујевац, за овим младићем се интензивно трага.

Прочитајте још:  Да ли је Курти нови Зеленски?

Србију је минуле недеље потресао и нестанак Д. Н. (19) из сврљишког села Рибаре. Потрага за тинејџером трајала је четири дана, а испоставило се да се све време скривао у кућама оближних села и да се тих дана хранио воћем и поврћем. По свему судећи, он је напустио родитељски дом у тренутку слабости тражећи одговор на питање колико га људи воле, посебно најближи.




– Давид је завршио средњу школу, радовао се запослењу јер је желео да помогне својом платом породици. Марљив је, деца га воле али је некако повучен, не баш дружељубив. Знам да ме је пре одласка питао да ли га волимо. Наравно потврдила сам да смо се сви радовали његовом рођењу и да је као добро дете вољен у породици. Он се на то гласно запитао а да ли се воле остали људи, на што сам одговорила да нема разлога да неко некога мрзи – казала је Давидова мајка Гордана.

У среду 5. августа полицијској управи града Београда пријављен је нестанак Горана Величковића Гоксија (33), вође навијачке групе Партизана окупљене под заставом ”Партизановци”Величковићев нестанак пријавила је нејгова супруга која га је и последња видела још у понедељак 3. августа у Вишеградској улици, у самом центру Београда у поподневним часовима.

Иван Николин је нестао када је имао 41 годину. Рођен је у Kолуту, завршио је школу за аутомеханичара у Сомбору, радио је у суботичком “Братству” и “Азотари”. Био је голман, али и тренер петлића у Спартаку. Оженио се, добио сина и ћерку.




Његова мајка Ана Николин ни данас, после 25 година, не губи наду да ће пронаћи сина. Дала је тужилаштву свој ДНK јер се, ако ништа друго, нада да ће макар његове кости бити пронађене.

Прочитајте још:  Нису само Руси на мети – Украјинац позвао на „пљување“ чак и Србина и Хрвата!

Анкица је о нестанку сина била обавештена тек три дана касније и једино што зна је да је на дан нестанка по доласку са тренинга ћерки и још једној девојчици дао “ципирипи” чоколадице. Сложио је рачуне, нахранио свиње и отишао код комшије. Други комшија га је видео и рекао је да је стајао на вратима комшијске куће.

– Више се није вратио кући. Од тада као да је у земљу пропао – казала је бака Анкица. Ниједну информацију о сину, а било их је много, није препустила случају, али је увек остајало све недоречено и нејасно.



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *