Радовановић о броју преминулих: Највећа подвала у историји српске медицине

2

Зоран Радовановић (Фото: Н1)

Епидемиолог Зоран Радовановић изјавио је да не одступа од раније изреченог става да је било прикривања стварног броја преминулих од короне, називајући то “трговином мртвима”.

“И даље сматрам да се ради о највећој подвали у историји српске медицине дугој 800 година”, рекао је Радовановић за лист Данас, одговорајући на наводе градског одбора Српске напредне странке (СНС) из Шапца да ради у складу са политичким интересима председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.




Наводећи да није “Ђиласов човек”, Радовановић је рекао да такве нападе не вреди коментарисати јер је у питању иста матрица коју владајућа странка употребљава да се разрачуна са неистомишљеницима.

СНС је у саопштењу навела да је градоначелник Шапца ангажовао као саветника Радовановића “који још није доказао да има лиценцу за обављање позива, а у борби против вируса истиче се пре свега борбом против републичког Kризног штаба и служењем ниским политичким интересима Драгана Ђиласа”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




“Ја као саветник не доносим никакве одлуке. Градоначелник Шапца може за различите области да се консултује са различитим људима. Уосталом ако тако гледамо, да ли премијерка Ана Брнабић, која руководи делом Kризног штаба задуженог за борбу против епидемије, има лиценцу”, рекао је Радовановић.

Он је рекао и да жели да верује да његове колеге које су део Kризног штаба деле исти систем вредности са њим и да их је стид тога што су стављени у исти кош са људима који говоре овакве ствари, мислећи на наводе СНС-а.



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Радовановић о броју преминулих: Највећа подвала у историји српске медицине

  1. DOK NE POCNJE LIKVIDACIJE-VESANJA IZDAJNIKA U SRBIJI,DISLJACKIH SMRADOVA-GADOVA U.SRBIJI BICE:GLAD,BEDA,JAD….!!!

    ВРЕМЕ JЕ ПОКАЗАЛО ДА ОНИ ВИШЕ ВОЛЕ”ГОВНО СА ЗАПАДА”HЕГО ПРАВОСЛАВНУ ТОРТУ СА ИСТОКА….ШТА ТО ЗНАЧИ СРБИНЕ БУДАЛО…??????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *