Шокантна пророчанства великих видовњака: Једна велика сила ће нестати у страшном потопу који долази у блиској будућности

2

С обзиром на чињеницу да се број страшних природних катастрофа повећава сваке године, речи које је изговорио Палестинац Зијад Силвади добијају све већу пажњу.

Многи називају Зијада палестинским Нострадамусом, јер се његова предвиђања остварују с невероватном тачношц́у.
Управо је он предвидео страшан сценарио за Сједињене Државе. Према његовим предвиђањима, у скорој будуц́ности Сједињене Државе треба да очекују велику катастрофу.

Он је рекао да ће Сједињене Државе у врло блиској будућности једноставно потонути.

Чињеница је да Зијад предвиђа снажни цунами. Након што овај разарајући цунами погоди САД, од земље нец́е остати практично ништа.

Чињеница је да ц́е се таква Божја казна догодити због начина на који су Американци поступали према староседеоцима земље, као и због бомби бачених на јапанске градове. Све ово ц́е довести до Божје казне, јер за сва своја дела на крају морате да одговарате.
Поред предвиђања Зијада, многи се сец́ају речи пророка Едгара Kејсија који је такође имао предвиђања за Сједињене Државе.

Он је такође говорио о стравичним катаклизмама које би требало да се догоде у првој половини 21. века. Према тим пророчанствима, од америчког континента нец́е остати готово ништа. Вец́ина копна биће потопљена након снажних земљотреса, урагана и цунамија.

Готово сви познати пророци и видовњаци својевремено су говорили о судбини Сједињених Држава.

Нострадамус је рекао да ће се земља суочити са стравичним катастрофама. Ванга је рекла да након што цни председник дође на власт, земља нец́е дуго опстати.
Остали пророци говорили су о томе да ц́е у Америци бити 44 председника. Kонкретно, слично предвиђање направио је Рано Неро, под надимком “Црни паук”. Изнео је многа предвиђања, од којих се вец́ина одавно остварила. Велики пророк Џуна такође је говорила о нестанку Сједињених Држава.

Пророчанства свих ових великих видовњака направљена су у различито време и разликују се у детаљима, али сви кажу да ц́е Сједињене Државе бити уништене у врло блиској будуц́ности.

Стога би људи који живе на америчком континенту требало да буду што обазривији и да се надају да се нец́е баш сва пророчанства остварити.Wебтрибуне.рс

2 Коментара

  1. Batalite ove idiotluke ! Lepo stoji u Otkrovenju da ce njujork propasti u vodu. To je daleko od potopa, a obzirom da stoji u Bibliji da Bog nece ponoviti potop, onda ko voli ovakve izmisljotine, nek izvoli !

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.