Жељко Митровић – Илон Маск са Алиекспреса

0

Алиекспрес сигурно плаче за једном кинеском верзијом Илона Маска, чувеног изумитеља милијардера, предузетника и инвеститора, а чини се да је Жељко Митровић, власник „ружичасте империје“, како његови људи са еминентне телевизије воле да га представе, озбиљан кандидат за овај познати сајт за препродају „свега и свачега“. Штавише, својим последњим „флyинг цар“ изумом, Ђ Жеx озбиљно претендује на место једног од главних продаваца на овом сајту.

Зар не би било кул да вам, када уђете на Алиекспрес претрагу и укуцате “Спаце X”, не изађе баш свемирска ракета Илона Маска, него “флyинг цар” Жељка Митровића, који можете да купите за само 99.9 $ нпр. и онда правац Марс. Можда би вам, додуше, за гориво требало мало више, и то под условом да ракету илити летелицу прво успете да лансирате.
Међутим, како власник Пинка тврди, он је своју “машину” успео и да покрене, и да се, како рече, “догега” до одредишта. Догегати се значи довући, али стићи у сваком случају, а то је једино битно. Уосталом, зато сте и куповали преко Алиекспреса, а не код “Тесле”. Чак и да ствари крену по злу, купци не би морали да брину, јер овај сајт нуди и гаранцију за своје производе, па би то да ћете се у сваком случају “догегати” било сасвим извесно, а ако и не, вратили би вам свих 99,9 $.

Ово свакако није једини производ који би Ђ Жеx могао да пласира на светско тржиште путем поменутог сајта. Лепеза фантастичних изума је толико широка… ту су робот Лепосава, са којим можете да ћаскате као са правим човеком од крви и меса, па би вам то уштедело време у потрази за пријатељима. Што бисте стицали пријатеље кад можете сад и да их купите, а цена приступачна…
Даље – ту су ролери на млазни погон, да вам да жишку – ови стари су превазиђени. Не смемо заборавити ни парасејлинг на води, али ни на копну, чиме је Ђ Жеx “премотао игрицу”. Озонирање би могло да иде и као гратис, у склопу акцијске понуде. Типа – купиш флyинг цар, добијеш озонирање “за џ”. И шта ћеш боље?!

Можда Илон Маск у неком тренутку и препозна тај ентузијазам и силни труд власника горе поменутих изума, па га ангажује и за шегрта на својим пројектима као што је “СпацеX” село или “Поwерпацк” (батерију која ће моћи својим пуњењем да снабдева 50 хиљада домова). А пошто Маск планира да направи и машину која прави машине, баш би било занимљиво видети шта би власник Пинка као пандан томе изумео и евентуално пласирао на Алиекспрес. Робот који прави робота? Не сумњамо у то да би се снашао.Нова

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.