Жељко Митровић – Илон Маск са Алиекспреса

0

Алиекспрес сигурно плаче за једном кинеском верзијом Илона Маска, чувеног изумитеља милијардера, предузетника и инвеститора, а чини се да је Жељко Митровић, власник “ружичасте империје”, како његови људи са еминентне телевизије воле да га представе, озбиљан кандидат за овај познати сајт за препродају “свега и свачега”. Штавише, својим последњим “флyинг цар” изумом, Ђ Жеx озбиљно претендује на место једног од главних продаваца на овом сајту.

https://www.instagram.com/p/CDyyIVeBlxW/?utm_source=ig_embed

Зар не би било кул да вам, када уђете на Алиекспрес претрагу и укуцате “Спаце X”, не изађе баш свемирска ракета Илона Маска, него “флyинг цар” Жељка Митровића, који можете да купите за само 99.9 $ нпр. и онда правац Марс. Можда би вам, додуше, за гориво требало мало више, и то под условом да ракету илити летелицу прво успете да лансирате.




Међутим, како власник Пинка тврди, он је своју “машину” успео и да покрене, и да се, како рече, “догега” до одредишта. Догегати се значи довући, али стићи у сваком случају, а то је једино битно. Уосталом, зато сте и куповали преко Алиекспреса, а не код “Тесле”. Чак и да ствари крену по злу, купци не би морали да брину, јер овај сајт нуди и гаранцију за своје производе, па би то да ћете се у сваком случају “догегати” било сасвим извесно, а ако и не, вратили би вам свих 99,9 $.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://www.instagram.com/p/B19ajZMC7lJ/?utm_source=ig_embed

Ово свакако није једини производ који би Ђ Жеx могао да пласира на светско тржиште путем поменутог сајта. Лепеза фантастичних изума је толико широка… ту су робот Лепосава, са којим можете да ћаскате као са правим човеком од крви и меса, па би вам то уштедело време у потрази за пријатељима. Што бисте стицали пријатеље кад можете сад и да их купите, а цена приступачна…

Прочитајте још:  Јутјуб ће приказивати рекламе на неким ауторским видео снимцима, али им неће давати приход од оглашавања




Даље – ту су ролери на млазни погон, да вам да жишку – ови стари су превазиђени. Не смемо заборавити ни парасејлинг на води, али ни на копну, чиме је Ђ Жеx “премотао игрицу”. Озонирање би могло да иде и као гратис, у склопу акцијске понуде. Типа – купиш флyинг цар, добијеш озонирање “за џ”. И шта ћеш боље?!

Можда Илон Маск у неком тренутку и препозна тај ентузијазам и силни труд власника горе поменутих изума, па га ангажује и за шегрта на својим пројектима као што је “СпацеX” село или “Поwерпацк” (батерију која ће моћи својим пуњењем да снабдева 50 хиљада домова). А пошто Маск планира да направи и машину која прави машине, баш би било занимљиво видети шта би власник Пинка као пандан томе изумео и евентуално пласирао на Алиекспрес. Робот који прави робота? Не сумњамо у то да би се снашао.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *