„Вучићева супруга купила стан од тајкуна“

1
TANJUG /INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV" / nr

Занимљив је начин на који је Вучићева супруга дошла до стана у Белвилу и то би у неким земљама био сигнал тужилаштву да мало погледа целу ту ствар, каже Стеван Дојчиновић, главни и одговорни уредник KРИK-а, осврћући се на изјаву председника Србије Александра Вучића да се његова имовина није увећала од 2012. године ни за динар.

– Моја имовина се није увећала од 2012. године, ни за један једини динар – изјавио је председник Србије, Александар Вучић.

Да је напредњачки лидер и актуелни српски председник по ко зна који пут обмануо јавност, обелодањује и Стеван Дојчиновић из KРИK-а, у изјави за НеwсмаxАдриа.
– То што је председник рекао није тачно, он то стално понавља, али то је неистина. Њему се јесте увећала имовина, откад је дошао на власт за два стана и једну гаражу. Та оба стана се налазе у насељу Белвил, где су прилично скупљи квадрати. Гарсоњеру је он купио, а другу његова садашња супруга. Оба стана су један до другог – каже Дојчиновић.

Главни уредник KРИK-а износи да је Вучић купио гарсоњеру величине 30 м2, док је његова супруга узела стан величине више од 100 м2.

– Она је свој стан купила од једног од новокомпонованих тајкуна, који су после доласка Вучића на власт постали стварно богати. То је бизнисмен Слободан Kвргић, који је познат по томе што је власник радња „Wин Wин“ – изјавио је Стеван Дојчиновић.Нова С

1 Коментар

  1. „Вучићева супруга купила стан од тајкуна“ … као што је и супруга доктор Смрт купила стан од земунаца.
    Али о томе је и смешно писти јер заправо њихове имовине стечене „јуначким“ делима су милион пута веће. Сетите се само млађаних перјаница ДОСа и ДСа колико су увећали иметак за неколико година паразитирања на власти а камоли ови који су их наследили САМО РОБИЈА ДО ТОКИЈА СРБИЈУ СПАШАВА.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.