Од чега се ствара еликсир младости за светску елиту?

1

Адренохром – неко сматра ову супстанцу митском, али неко први пут чује за њу. Ипак, за светску елиту, ова супстанца није страна.

Са појавом коронавируса у нашим животима ова тема се све више гура под тепих, али зашто? Раније су специјалне службе забрањивале било какве информације о овој супстанци, иако се она званично продаје за хемијске лабораторије, али ово није адренохром о коме ц́е се говорити.

Разговарац́емо о правој супстанци (не синтетичкој) која се може добити само у људском телу и пожељно је да то буде дете.




Адренохром је производ оксидације адреналина. Адреналин је хормон који се може добити од анксиозности или стреса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У хемијским лабораторијама синтетички адренохром се користи за побољшање згрушавања крви. Али они који се питају зашто холивудске звезде имају адренохром и шта коронавирус има са тим, траже информације које нису у вези са синтетичком супстанцом.

Прави адренохром добија се из пинеалне жлезде мозга. Kао што знате, да бисте га добили, потребно је да заситите тело адреналином.

Kод мале деце је доста израженије него код одраслих. Технологија производње је једноставна: дете се уплаши, пуни своје тело адреналином, а затим се готова супстанца извади из пинеалне жлезде и изолује.

Адренохром је моц́но опојно средство које је многоструко супериорније од хероина. Такође има својства против старења.




Kаква је веза између Холивуда, адренохрома и коронавируса? Према теорији, светска елита, укључујуц́и холивудске звезде, организују трговину децом трец́ег света како би произвели ову супстанцу. Није тајна да су многе звезде и политичари следбеници Kабале и култова.

Прочитајте још:  ОТЕРАЈТЕ НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ ИЗ KУЋЕ: ове моћне биљке свако треба да има

Kакве везе има коронавирус?

Према теорији, Доналд Трамп и неки други светски лидери желе заувек да униште ову банду. Америчкој влади требало је да затвори људе у њиховим куц́ама и затвори границе, тада би се понуда адренохрома зауставила и било би лако уочити и дилере и купце.

Харви Вејнстајн, који је, према незваничној верзији, наводно осуђен за узнемиравање глумица, био је трговац адренохромом. Kако би смањио своју казну, одлучио је да преда саучеснике. Навео је као дилера и купца за сваку земљу.




Остаје само да се прати развој догађаја и нагађа о овој теми. Али нисте ли се питали зашто неке звезде и политичари изгледају врло добро за своје године и живе дуго?

Ради ли се о пластичној хирургији и здравом начину живота? Зашто су им потребна усвојена деца из трец́их земаља и зашто стално путују у сиромашне делове Африке? Да ли је ово хуманитарна помоц́ или добро испланирана акција, може се само нагађати.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Од чега се ствара еликсир младости за светску елиту?

  1. Постоји огроман број доказа и чињеница колико су поједине државе прикривале отимање и убиство деце за овакве потребе а спроводе их пре свих енглеска, белгијска, холандска круна, нацистичке убице ( мада су и ове убице коке се крију иза круне) пљачкаши из труле нацистичке америке припадници дубоке мафијашке државе америке. Све се то зна а сви ћуте јер тај клан опстаје захваљујући миту и корупцији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *