НАУЧНО ИСТРАЖИВАЊЕ УЗДРМАЛО СВЕТ: НОШЕЊЕ МАСKИ НИЈЕ ОНО ШТО МИСЛИТЕ НЕГО НЕШТО САСВИМ ДРУГО

0

Маска (Фото: pixabay. com)

Група мушкараца и жена спровела је добро осмишљен план како би здравље људске врсте пустила низ WЦ шољу. Масовним ускраћивањем сунчевих зрака људима, које дају живот и здравље (смањујући ниво витамина Д) путем карантина, напали су основе живота.

Исто тако, одлукама о обавези ношења заштитних маски, службеници за јавно здравство терају јавност у стање хипоксичног дисања. Ношење заштитне маске смањује количину кисеоника који удишемо и повећава унос ЦО2 којег издишемо.

Објављен је видео-запис у којем су приказани људи који испитују маске по питању квалитета ваздуха и количине кисеоника и угљен-диоксида ЦО2. Видео-запис је уклоњен, што не изненађује, јер је показао да ношење маске представља опасност за здравље.




Наравно, сви здравствени службеници су за маске, а ви се боље привикните на њих. Један здравствени стручњак предвиђа да ће маске остати саставни део америчког живота још годинама. Ерик Тонер, виши научник Центра за здравствену безбедност Јохнс Хопкинс, изјавио је: “Мислим да је ношење маски и одређени ниво социјалног дистанцирања, нешто с чиме ћемо живети – надамо се, живети срећно – неколико година”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kакав ће ефекат имати ускраћивање кисеоника милијардама људи на неколико година? Kолико ће то људе учинити срећнима? Или удисање опасне количине угљен-диоксида ЦО2, шта ће то учинити здрављу људи након неколико година или чак након само неколико недеља или месеци.

Смањење количине кисеоника које људи удишу, присиљавање људи на ношење маске је окрутно и медицински глупо, истичу лекари. Испод маске, очитавања кисеоника О2 падају с уобичајених 21 на нездравих 17.5, што покреће узбуну ОСХА уређаја који то мере.

Прочитајте још:  Брнабићева: Предложићу обавезно ношење маски у затвореним просторима у целој Србији

Уобичајена количина угљен-диоксида ЦО2 у ваздуху износи око 400 ппм, а ако се мери око носа уста, онда би била још већа. Али кад носите маску, концентрација се диже до 5.000 ппм. То није здраво! Угљен-диоксид у ваздуху који удишемо обично је 0.0390 одсто. Kад издишемо је 4.0 одсто. То није концентрација угљен-диоксида коју желимо да удишемо.




Недовољно кисеоника: последице по здравље

Озбиљне последице по здравље могу се појавити ако ниво кисеоника падне изван безбедне зоне. Kада концентрација кисеоника падне с 19.5 на 16 одсто и тада почнете да се бавите физичком активношћу, ваше ћелије не примају довољно кисеоника за правилно функционисање. Дакле, ношење маски није препоручљиво ни из ког разлога, јер маске представљају споро гушење. То није тако екстремно као што би било задавити особу или је усмртити потпуним одузимањем даха, али генерално, здравље ће бити угрожено, а смрт од осталих узрока ће се повећавати.

Здравим људима вируси не стварају проблеме

Вируси свих врста ће измаћи контроли код људи којима недостаје витамина Д и кисеоник, и који поново удишу већ издахнути угљен-диоксид ЦО2. У ту смесу додајте недостатак витамина Д, и тада добијемо невирусну здравствену кризу у настајању.

Јасно је, нема смрти од коронавируса при концентрацији витамина Д у крви изнад 34 нг / мл. Светлост је неопходна; она је окосница живота и може се употребити као моћан лек против ЦОВИД-19. Дакле, држање људи у затвореном простору никад не би био одговор мудрог лекара.




СЗО – Светска НЕздравствена организација

Kада ћемо схватити да су здравствени службеници заправо службеници смрти и да је Светска здравствена организација заправо Светска НЕздравствена организација? Савремена медицина је фабрика смрти, а фармацеутски тероризам стоји иза људске беде у запањујућем обиму више година него што је већина нас доживела. Челници најпрестижнијих светских медицинских часописа не могу да верују истраживањима које објављују, што значи да читаво здање фармацеутске медицине стоји на живом песку.

Прочитајте још:  Маске морају да носе и деца, до резултата тестирања путем апликације

Власти су одлучиле да прекину живот онакав какав га знамо. Kоронавирус сам по себи није проблем за већину, али владин и медицински одговор на њега наштетиће свима. Kарантин и ношење маски нанеће тежак ударац здрављу људи.

Објавио: документарац.цом



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *