“Прва коалиција СНС-СПАС најава сарадње широм Београда”

0
шапића

Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

Странка слободе и правде (ССП) саопштила је данас да је “прва коалиција Шапићевог СПАС-а и СНС-а установљена на Старом граду, јасан показатељ ко је ко на политичкој сцени Србије и оном малом броју Београђана који су изашли на лажне изборе и гласали за (Александра) Шапића верујући да је противник режима”.

ССП наводи да је “истина да је било свеједно за ког су Александра гласали, за Шапића, или за Вучића, јер су у оба случаја дали глас (Горану) Весићу и Вучићу”.



– Најава коалиције Александра Шапића и напредњака у свим београдским општинама у којима је учествовао на локалним изборима припрема је за изборе у Београду и очајнички покушај Вучића и Весића да уз Шапићеву подршку спрече пораз који је неминован – наводи се у саопштењу.

ССП наводи да је “Шапићева позиција сада потпуно огољена”, као и да је “Београђанима јасно да гласајући за њега гласају за актуелни режим и продужетак агоније главног града, као и да у лажном Парламенту Србије нема ниједне странке која би бар могла да глуми опозиицију”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *