ОРГАНИЗАЦИЈУ “МАЈДАНА” У БЕЛОРУСИЈИ ИЗВОДИ ПОЉСКА ГРУПА ЗА ПСИХОЛОШКА ДЕЈСТВА: Специјалци желе Лукашенкову главу!

2

Пољски специјалци (Фото: Јутјуб)

Према речима одређених ауторитета из делокруга контраобавештајног рада централну улогу у рушењу председника Белорусије Александра Лукашенка има Пољска и њене специјалне службе. По свему судећи организацију и координацију „мајдана“ у Беорусији изводи Централна група за психолошка дејства (Centralna Grupa Dzialan Psychologicznych – CGDP) која је структурно део пољских оружаних снага. Ова група је директно потчињена Команди копнене војске, и улази у састав јединица за специјалне операције.

Главни задаци структуре CGDP су специјална информационо-психолошка дејства на оружане снаге и становништво потенцијалног непријатеља, ради постизања кључних политичких и војних циљева.




Њена структура се састоји од командног центра (штаба), обавештајног центра који је фокусиран на специјални психолошки рат и који координише рад 4 подсектора. Први подсектор прати и анализира све медије који су присутни на територији Пољске, други прати медијску ситуацију у земљама Западне Европе, трећи је концентрисан на земље Источне Европе, и четврти на земље које се налазе у ратном конфликту.

Под контролом пољске Centralna Grupa Dzialan Psychologicznych (CGDP) се налазе и специјално пропагадно-психолошке групе на социјалној мрежи- телеграм /Nexta и Nexta Life/, а које својом високом активности (24/7) покушавају да створе услове за насилни преврат у суседној Белорусији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Извор: bog-rata.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ОРГАНИЗАЦИЈУ “МАЈДАНА” У БЕЛОРУСИЈИ ИЗВОДИ ПОЉСКА ГРУПА ЗА ПСИХОЛОШКА ДЕЈСТВА: Специјалци желе Лукашенкову главу!

  1. ZA OLOBODJENJE POLJSKIH GOVANA OD NACIZMA-FASIZMA POGINULO JE OKO 460 000″CRVENOARMEJACA”VECINOM BELORUSA
    A DANAS IM SMETA RUSIJA I BELORUSIJA.
    PASJI SMRADOVI,RIMOKATOLICKI.
    HITLER JE BIO U PRAVU STO JE HTEO DA UNISTI
    POHAN.

    I NA KRAJU KRAJEVA KAO U:
    -SIRIJI….!!!
    -UKRAJINI…!!!
    ZAPAD POPUSI:”RUSKOM MEDI CUPAVAC”? DO JAJA A OVOGA PUTA DO PUPKA.

  2. Ма пољска Ровна не би могли ни да постоје да се нису продали нацистичким убицама са трулог нацистичког запада зарад личног интереса оа све што је са ИСТОКА то не ваља тим нацистичким убицама из труле нацистичке Америке и Европе јер немогуће да пљачкају и отимају што је главни циљ свих оваквих директних мешања у унутрашња демократска питања других земаља. То доказује колико су криминалне и мафијашки повезане владе тих тррулих нацистичких држава које све контролише дубока нацистичка држава тачније убице и пљачкаши ко што су рокфелероци,ротшилди, браћа коф, гејтс, нацистички убицаСРБА још из 2 рата и највећи Србомрзац Сорош Вучићев велики пријатељ и многи други јевреји који су прихватили нацистичку идеологију и убијају невине, смењују владе отимају земљу туђу. краду туђу нафту и то под заштитом војске труле нацистичке Америке која је приватизована. Е зато ће дабим се деси оно што другима раде како је ти неписано правило ко другом јаму копа сам у њу пада понекад се дуго чека на то остварење али је та јама много дубља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *