Нове инструкције за СНС ботове: Вређајте Вучићеву децу!

0

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Што више вређати Вучићеву децу, користити одвратне увреде и псовке, Говорити како је Србија починила геноцид, како је Kосово изгубљено, помињите Маринику и Ђиласа… – само су делови теза које је интернет тим Српске напредне странке наредио својим поданицима да пишу на друштвеним мрежама и порталима.

Већ годинама је познато на који начин функционише интернет тим напредњака. Из централе јаве својим плаћеницима, такозваним ботовима какве коментаре да пишу по друштвеним мрежама и порталима, кога треба да вређају, а кога да хвале. Углавном су се до сада писали позитивни коментари на рачун Вучића, Владе и напредњака. Тачније на хиљаде коментара који личе једни на друге.




Такође, вређају се лидери опозиције и било ко ко се усуди да каже или напише нешто против Александра Вучића.

Ваљда су схватили колико су провидни и да одавно њихове активности немају никаквог ефекта, па су сада решили да буду “иновативнији” – остављају коментаре како би изгледало да их пишу симпатизери опозицицје, где се нападају Вучићева деца и остали чланови породице, као и то да би се створио привид да су опозиционо настројени не само против Вучића, већ и против Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Image

– Што више вређати Вучићеву децу, користити одвратне увреде и псовке, Говорити како је Србија починила геноцид, помињите Маринику и Ђиласа… – наводи се у инструкцијама у преписци на Фејсбуку под именом СНС канцеларија.

На питање шта треба да се пише, даље се наводи:




– Говорити да је земља равна и да је све то завера СНС и Вучића, треба да звучите као лудаци. Пишите о неким теоријама завере, гледајте да буду што ненормалније, треба да звучите као неписмене будале и за све то кривите Вучића и СНС.

Прочитајте још:  Србија се спрема да одбије испоруке гаса из Русије

Незаобилазна је и тема Kосова и Метохије, а налог је тај да изгледа како је Kосово изгубљено, ваљда да би се умањила Вучићева одговорност и замаскирале спекулације да је СНС доведена на власт због обећања које су дали међународним институцијама у вези са Kосовом.

– Врло важно: Говорите да је Kосово изгубљено и да није наше, то говорити стално, али немојте да помињете Вучића и да ће он да потпише било шта – закључује се у поруци.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *