ЦИРKУС Роми траже наплату изборне победе СНС

1
(Фото. Твитер)

Роми из насеља Огош у Врањској Бањи отворено су изразили незадовољство радом ромског активисте СНС Ивице Имића, кога су оптужили за „проневеру пара за гласање“, сазнају ИнфоВрањске из извора међу Ромима у Врањској Бањи.

– Имић је проневерио новац намењен гласачима СНС, још није исплатио људе којима је обећан новац ако гласају за напредњаке. Највећа превара је везана за припаднике Протенстантске цркве у насељу Огош, где је проневерио 6.000 евра намењених гласачима, Ромима „протестантима“ – наводи саговорник ИнфоВрањских, који је приложио своје податке и потписано признање да су то његове речи.

Према овом извору, „незадовољни Роми, протестанти, али и остали, свакодневно јуре Имића за обећани новац“.
– Нема дана да га не притисну наши Роми, кажу: „Обећао си да ћемо ако гласамо за СНС добити паре, а пара нема, па те питамо, Имићу, где су наше зарађене паре, јер смо гласали по договору“.

Извор тврди „да је Имић за свадбу сина добио апанажу од СНС“.

– Од странке је добио 120.000 динара за ракију, када је женио сина, СНС га је наградила за „заслуге“, боље рећи, лоповлук и превару Рома – гневно закључује саговорник ИнфоВрањских.
Он посебне примедбе ставља на терет и Звездану Рамићу, водећем ромском напредњаку у Врањској Бањи.

– Рамић је приграбио све могуће функције, потпредседник је Националног савета Рома, председник НВО Ромског културног центра, члан Савета за социјална питања у СНС, учитељ ромског језика у бањској основној школи, члан Одбора за пројекте Града Врања и одборник у Скупштини Градске општине Врањска Бања!? А то је невиђени сукоб интереса, или не?Врањанске.инфо

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.