ИЗ ГРОБНИЦА ИЗВЛАЧИО ДЕЦУ ИЗБЕЗУМЉЕНУ ОД ОРГИЈАЊА: Стручњака за СЕKТЕ проговорио о стравичним секташким ритуалима!

0
Profimedia

Димитрије Пастуовић, познати српски сектолог, провео је добар део живота изучавајући подложност наших простора развоју секти, присуству секти на овој територији као и изучавању њихових ритуала.

Он прича о опасности коју секте са собом носе, о томе како их се клонити, где вребају и врбују и како изгледају њихови ритуали. Секташки ритуали су далеко од онога што је блиско и разумљиво обичном човеку и својеврстан су приказ изопаченог ума.

Од конзумирања умоченог пецива и хлеба у животињску крв, преко спавања у гробницама, проституисања, убистава и самоубистава до оргијања, припадници секти не презају ни од чега водећи се принципом контрирања свему што је хришћанско. Ово је нарочито својствено најопаснијој секти код нас и у свету – „Црна ружа“.
– Више пута сам улазио на њихове обреде и налазио их на црним мисама. Миса почиње углавном на скровитим местима или гробницама спремљеним за сутрашњу сахрану. Они се скупе, а пошто их мрзи да месе хлеб, купе неке жу-жу погачице које касније натопе крвљу зеца или неке животиње. Све се то дешава уз употребу наркотика и на крају се завршава оргијама.

Нови члан који се иницира има један од услова да преспава у гробници која је спремна за сутрашњу сахрану. Пастуовић описује контакт са онима које пронађе у гробницама.

– Извлачио сам их из гробница. Просто је невероватно какав је то призор и колико су избезумљени. Налазио сам и децу од 14-15 година.

Едукација о присуству секти на нашим просторима је минимална, а Пастуовић упозорава да је управо изостанак едукације о опасности и деструктивности секти у Србији разлог због ког им се лаковерно, и из незнања приступа. Неопходност да о сектама почне да се прича не само када се догоди нека трагедија, већ да се константно подиже свест о деструктивности ових организација је више него јасна.
– Мислим да држава мора озбиљније да реагује у борби против секти. Проблем је што се већина секти не назива тако, већ су добиле статус верске заједнице и захтевају иста права као и рецимо хришћанство. Важно је напоменути да хришћанство не ради то што они раде људима. У едукацији о проблему и родитељи треба да имају кључну улогу.

Пастуовић тврди да је “Црна ружа” најопаснија секта и код нас и у свету, да је настала је из Сатанине цркве Антона Шандора ла Веја и да се на нашим просторима везује за ритуална убиства и самоубиства. Kако каже, сви њени чланови углавном завршавају трагично, тако што буду убијени или се сами убију.

– Што се тиче новости о „Црној ружи“, њене жртве ме јако често зову да би тражили помоћ (кад кажем жртве мислим на породице заврбованих чланова, јер су они такође жртве). Не бих могао сада наводити примере јер нисам добио сагласност, а не могу то да урадим без тога. Што се тиче новооткривених сатанистичких секти наравно да их има… али је централа иста… они мутирају и мењају облик и имена – циљ им је апсолутно исти.српскидневник.цом

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.