Укор за ђаке који не буду поштовали мере, има изузетака

1

Младен Шарчевић (Фото: Н1)

Школском распусту се ближи крај. Ђаци ће поново у клупе за недељу дана, наравно, ако се нису пријавили за онлајн наставу.

И док надлежни тврде да је све спремно за почетак нове школске године, ученици ће морати да се навикну на низ новина које их очекују.

Недељу дана остало је ученицима да уживају на одмору. Од уторка се враћају обавезама, али неће им све изгледати као пре. За сада ће друга из клупе морати да замене са другом из клупе поред своје.




Маске ће бити обавезне, а за ђаке који не буду поштовали правила предвиђене су строге казне – укор или јединица из владања. Ове обавезе биће ослобођена деца која из здравствених разлога не смеју да носе маске.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Разрађујемо сада два модела, да та деца крену онлајн наставу, али да обезбедимо довољно визира. То су деца које имају асматичне проблеме и тако даље, тако да смо од многих локалних самопурава.. сад су ти визири јефтини, имате оне што се брзо израђују, тако да можемо и да им помогнемо у томе”, изјавио је министар просвете Младен Шарчевић.



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Укор за ђаке који не буду поштовали мере, има изузетака

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *