ОТКРИВЕНО КО САБОТИРА СНИМАЊЕ ФИЛМА „КОШАРЕ“

1

Јунаци Кошара

ПОKС оценио да сукоб продуцената, редитеља и сценаристе филма „Kошаре“, усред снимања филма, представља покушај НАТО лобиста да мењају историју.

У томе кажу, подржавају став команданта одбране Kошара 1999. године, пуковника у пензији Љубинка Ђурковића, који је, подсећају, као нестраначка личност, био први на листи коалиције За краљевину Србију на недавно одржаним парламентарним изборима.




Председник ПОKС Жика Гојковић истакао је да филм „Kошаре“ није обичан филм, већ мора бити на филмском платну овековачена слава хероја Kошара и путоказ за будуће генерације како се воли и брани отаџбина.

„Дуже од 20 година чекамо ову прилику, а сукоб филмске екипе и прекид снимања, већ баца сенку на ово историјски важно дело наше кинематографије. “Kошаре“ ће бити попут уџбеника историје Србије, и држава мора да заустави све покушаје да се хероји и битка омаловаже и обесмисле“, рекао је Гојковић, а наводи се у саопштењу ПОKС-а.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Иначе, на снимању филма „Kошаре“ ненадано су искрсли проблеми у односима редитеља и продуцената, који би могли бити решени посредовањем Филмског центра Србије између продуцента филма и редитеља Балше Ђога.

Расправа је почела када је Ђого на свом профилу на Фејсбуку објавио да му је од продуцената стигао „ултимативни захтев да промени сценарио и учини га ‘лакшим’ да могу да се сниме и филм и серија за четири-пет дана по епизоди“, на шта он, како је рекао, није желео да пристане, а продуценти Немања Мичић и Владан Анђелковић су на то одговорили да су одлучили да прекину даљу сарадњу са Ђогом и најавили да ће представити новог редитеља.

Прочитајте још:  Злочини Запада: Светски стручњаци о масовном отимању деце широм света и трговини органима на КиМ



Интермагазин

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОТКРИВЕНО КО САБОТИРА СНИМАЊЕ ФИЛМА „КОШАРЕ“

  1. ____________________izdajnike,koferase,ovce brabonjke,kozojebe,krsljane I njihov nakot proterati iz Srbije da nam ne pogane zemlju nasih predaka,ginuvsi za nju.
    Srbiji ce svanuti onog trenutka kad budu”VESANI-LIKVIDIRANI IZDAJNICI DOSLJACKI”………..AMIN.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *