ОБЈАВЉЕН ПОСЛЕДЊИ СНИМАК БАБА ВАНГЕ: Предвидела бомбардовање Београда, преко милион људи одлазило по помоћ (ВИДЕО)

0

Баба Ванга (Фото: Профимедија)

Баба Ванга, важила је за једну од најбољих пророчица свих времена. Иако је била слепа, могла је да предвиди будућност, а многе познате личности, али и они “обични” људи, ишли су код ње како би потражили спас од невоља.

Неки тврде да им је све погађала, док други тврде да није успела баш све да предвиди. Оставила је дубок траг у пророчанствима, није марила за коментаре у којима се сумњало у њен дар видовитости. Предвидела је и многе светске катастрофе. Од бомбардовања Београда 6. априла 1941. године, до земљотреса у Скопљу, смрти Стаљина, отмицу италијанског премијера Алда Мора, до тачног датума смрти свог супруга. Више од милион људи тражило је помоћ од ове слепе пророчице.




Недавно су Руси, објавили и последње снимке из болничке постеље, ове пророчице, неколико дана пре смрти 11. августа 1996. године. У њеној кући у Бугарској у мају 2008. године, отворен је музеј. Погледајте последње тренутке славне пророчице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *