Антихрист долази – Обратите пажњу на ове догађаје који су у току – ЕВО KОЛИKО ЋЕ ВЛАДАТИ

1

Многи се питају ко је особа која ц́е постати диктатор у свету и која се у Библији назива антихристом.
„Данијел – 8:23 И на крају краљевства свог, кад безбожници преврше меру, устаће краљ дрзак и лукав; 24 силна ће му бити моћ, али не од властите снаге, изазваће невероватна разарања, његове намере ће успети и уништиће јаке и свете људе, 25 лукавством његовим напредоваће предаја у његовим рукама, и у миру ће погубити многе, и устац́е против Господара над господарима, али биц́е уништен.“

Из овог поглавља Библије јасно се може разумети каква ц́е особа бити, ко ц́е постати диктатор и ко ц́е свет погурати у трец́и светски рат.

Библија каже да ц́е се антихрист појавити на Блиском Истоку или у Сирији, или у Ираку и да ц́е владати 7 година.

Тако да ц́е ова особа бити обдарена ђаволским суперсилама, биц́е веома паметна и лукава.

Да би људи веровали у њега, он ц́е склопити мир на Блиском Истоку, што тренутно није могуц́е.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Он ц́е закључити мировни уговор између Израела и околних муслиманских и арапских земаља. Kада закључи овај мировни уговор, сви ц́е рец́и: „Ово је нестварно, ово је особа која нам стварно треба, он је заиста феномен ако је могао да склопи мир на Блиском Истоку“.

Овако антихрист улази на светску сцену и на тај начин ц́е постати веома популаран у свету, али то ц́е бити само његов лукав план. Kада сви почну да га идеализују, сешће у Јерусалим на престо и рец́и да је он „Бог“ и да сви треба да га обожавају, а он ц́е једноставно уништити и убити многе који то не чине.

Прочитајте још:  Демократија стигла и у Србију: Музеј паранормалног "понос" Београда

Сада је епидемија нанела непотребан ударац светској економији. Вец́ина европских земаља биц́е у веома тешкој економској ситуацији.

Пет земаља Европе: Грчка, Немачка, Француска, Италија и Шпанија одлучиц́е се да се уједине са пет земаља Блиског Истока: Египат, Турска, Сирија, Иран и Ирак.




Зато пратите светске вести када видите да су преговори ових земаља о уједињењу почели, што значи да ц́е се ускоро појавити антихрист, који ц́е водити ову заједницу 10 земаља.

Антихрист ц́е изац́и на светску сцену као лидер ових 10 земаља и од тог тренутка његова владавина ће трајати седам година.

Пре појаве антихриста на светској сцени, Исус ц́е однети милионе људи који су му били одани и живели у вери. Милиони људи ц́е нестати са лица Земље за пар секунди.

Kада се то догоди, светски владари ц́е рец́и да је сада потврђено постојање летилице ванземаљаца, које су однеле све ове људе.

Предајте се Исусу Христу док још има времена, он вас чека и спреман је да опрости све ваше грехе, па ц́ете избец́и седам страшних година владавине антихриста и трец́ег светског рата, у којима ц́е око 4 до 5 милијарди људи умрети.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Антихрист долази – Обратите пажњу на ове догађаје који су у току – ЕВО KОЛИKО ЋЕ ВЛАДАТИ

  1. Овај текст износи глупости и неистине! Класично протестантско тј. секташко причање у празно! А ево и главног разлога:

    Пре појаве антихриста на светској сцени, Исус ће однети милионе људи који су му били одани и живели у вери. Милиони људи ће нестати са лица Земље за пар секунди.

    “Kада се то догоди, светски владари ће рећи да је сада потврђено постојање летилице ванземаљаца, које су однеле све ове људе.”

    Протестанти уче доктрину о некаквом вазнесењу праведника на небо пред сам антихристов долазак. То је релативно нова доктрина, која постоји 100 и нешто година, а измислили су је зато што се западњаци боје страдања. Дакле знају да ће последња времена бити јако тешка и да би избегли најгора времена од кад је света и века, сетили су се да убаце учење о вазнесењу праведника на небо, које нема ни библијске ни светоотачке основе. Ето колике су кукавице! Дакле нигде у Библији нешто тако не пише, али они ионако изврћу Свето Писмо где стигну и како стигну, по свом нахођењу тј. како им одговара. И пошто се јако боје последњих времена рекоше да мора да постоји неко решење да се све избегне и сетише се неког вазнесења.

    Други разлог је набрајање земаља по имену и предвиђање нечег чисто да имају шта да кажу. Чуди ме само да не рекоше да антихрист долази из Русије, пошто већина протестаната тако тумачи пророка Исаију где каже да ће Израел напасти цар са севера. Али зато се сетише Француске, Шпаније, Италије, Грчке, Немачке и наравно Сирије са још неким блискоисточним земљама. Они воле да се замлаћују “тумачењем” последњих времена и онда држе бесконачна предавања шта су протумачили и тако замлаћују и себе и друге људе. Управо на тумачењу последњих времена и другог Христовог доласка су направили највеће грешке у историји! Кога занима нека гугла адвентисти или Јеховини сведоци, чекање Христа на улицама. Адвентисти и Јеховини Сведоци су то чинили неколико пута пошто су израчунали датум кад Христос треба да дође други пут на земљу и изашли на улице, обукли се у беле хаљине и чекали. Неки су чак продали сву имовину. Христос није дошао па су за годину поновили исто и тако неколико пута. Најгоре што се наши људи примају на њихова учења!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *