Америка увела санкције руском институту који је учествовао у прављењу вакцине против короне

1

(Фото: Depositphotos)

САД су увеле санкције против пет руских научно-истраживачких института, укљућујући и институт Министарства одбране Русије који је учествовао у развоју вакцине против вируса корона, наводи се на сајту Министарства трговине САД.

САД сумњају да руски институти, које су уврстили на своју „црну листу“, „раде на хемијском и биолошком оружју“.
Документ Бироа за индустрију и безбедност при Министарству трговине САД објављен је данас на сајту Федералног регистра.




Конкретно, на санкционом списку нашли су се 33. Централни научно-истраживачки институт Министарства одбране Русије, 48. Централни научно-истраживачки институт у Кирову, 48. Централни научно-истраживачки институт у Сергијевом Посаду, 48. Централни научно-истраживачки институт у Јекатеринбургу и московски Државни Централни научно-истраживачки институт за органску хемију и технологију.

Подсетимо, Русија је 11. августа прва на свету регистровала вакцину против вируса корона. Вакцину су направили центар „Гамалеј“ и Министарство одбране Русије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Америка увела санкције руском институту који је учествовао у прављењу вакцине против короне

  1. Трула нацистичка америка и њени пљачкаши и убице који се крију иза сераторских и конгресменских звања а у пракси то су највећи криминалци убице и пљачкаши броје своје задње дане па мисле јадни да су још увек моћни и уводе санкције које нико неће поштовати. Па мајмуни нацистички свако воли да живи па че зато и примити РУСКУ ВАКЦИНУ а ви убице и пљачкаши из сената и конгреса пошто вас подмићују убице рокфелерови, ротшилди клинтонови, геј тсови, сорошеви у остала говна уводите санкције да нико не заради јер ваше газде касне са вакцином јер кина је делимично изменила вирус па вам је ваша формула за вакцину пропала и нема зараде пљачкаши и убице НЕМА ЗАРАДЕ ЏУКЕЛЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *