ДОБРИЛО ДЕДЕИЋ: ВУЧИЋ ПОМАЖЕ УСТАШИ И ДИКТАТОРУ МИЛУ ЂУКАНОВИЋУ ДА САЧУВА ВЛАСТ! (Видео)

0

Добрило Дедеић

Гост емисије Интервју био је Добрило Дедеић председник Српске листе у Црној Гори. У емисији Интервју за канал Добрило је оценио иyборе у Црној Гори као фарсу иза које стоје Мило Ђукановић и Александар Вучић.

Мишљења је да је све већ изрежирано да Мило остане на власти и да је опозиција требала да иде у бојкот избора. Дедејић тврди да власт у Црној Гори са опозицијом сарађује управо преко Александра Вучића и његових емисара. Људи који су били велики проблем за режим у Црној Гори су Дака Давидовић на кога је пуцано у Београду крајем прошле године о чему медији ћуте и Душко Kнежевић некада близак сарадник Мила Ђукановића који је покренуо аферу коверта.

Дедејић је поред критике власти изнео тешке оптужбе за сарадњу са властима на рачун појединих људи из опозиције а пре свега Андрије Мандића, а било је доста речи и о утицају црногорског лобија у Србији. Српска листа бори се за интегрално Српство и жестоко је критиковао издају Kосова и Метохије од стране режима у Београду као и признавање такве творевине од стране Подгорице.




Иако се залаже за смену Мила Ђукановића не види да ће се то десити на овим изборима и мишљења је да се диктатори на изборима не мењају а да је Мило Ђукановић један од таквих и то најгорих јер је у бити постао антисрбин који је данас близак усташама и њиховој идеологији. Препоручујем свима ову емисију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Славија.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *