Награда за “Влашку републику”: Мештани села Сиге Вучићу дижу споменик

1

Александар Вучић (Foto: Instagram @buducnostsrbijeav)

Мештани села Сиге, код Жагубице, покренули су иницијативу да се Александру Вучићу, председнику Србије, у центру њиховог места подигне споменик.

До“Сиге, село у коме нема бриге”, како кажу мештани, има око 900 становника, од којих је две трећине у иностранству. За Александра Вучића и СНС, на претходним парламентарним изборима, овде је гласало – 100 одсто бирача са правом гласа.




Славољуб Илић, мештанин села Сиге, објашњавајући овакву иницијативу, каже да је Александар Вучић једини први човек у држави који је икада посетио ово село. И, да оно што је обећао, то је и учинио. Зато мештани села Сиге сматрају да на неки начин треба да му се одуже.

Житељи села у срцу Хомоља кажу да би са актуелним председником Србије, можда, могао да се мери само Тито, али и напомињу да, ако овако настави, “Вучић има велике шансе и да га престигне по популарности Тита”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да се данас у том месту пристојно живи, види се на сваком кораку. Највише на лицима људи. Јер, ипак, то је “Сиге, село у коме нема бриге…”



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Награда за “Влашку републику”: Мештани села Сиге Вучићу дижу споменик

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *