У Вашингтону се браниле ташне од 4.000 евра!

1

Вучић са Доналдом и Иванком Трамп (Фото: state.gov)

Очи великог дела српске јавности су ова два дана биле усмерене у Вашингтон. Да ли ће Александар Вучић успети да одбије притисак да призна Kосово? Нико му то није ни тражио? Па, добро, какве то везе има?

Питате се што је пристао да у Вашингтон измести преговоре који се воде у Бриселу. У Бриселу, где седе представници пет земаља које нису признале Kосово.

Али, битно је да бар нешто из свега научимо. Ни то нико не може да објасни. Али, знате шта још нико не може да објасни? Одакле његовој саветници за медије Сузани Васиљевић “Шанел” ташна од 4.000 евра!




Сузана Васиљевић већ десет година ради као државни службеник за плату која не прелази хиљаду евра. Па, како онда купи ташну “Шанел” која кошта у Енглеској 3.750 фунти, односно преко 4.000 евра!? А у Америци ташна са позлаћеном шналом коста преко 5.500 евра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Suzana Vasiljević sa skupocenom torbom FOTO: Printscreen

Torba koju je u Vašingtonu nosila Suzana Vasiljević FOTO: Printscreen

Cena torbe za američko tržište FOTO: Printscreen

Госпођо Васиљевић, дужни сте као државни чиновник да граданима Србије објасните одакле Вам новац за ову куповину? И да кажете да ли сте ташну купили Вашим парама или Вам је своју картицу позајмио Александар Вучић да бисте ишли у шопинг. Ако је ово друго, онда он мора да објасни одакле му паре.

И немојте да нам председник објашњава како је и женска ташна из фундуса из ког се он облачи. Јер, ем председник Србије нема фундус, ем и да има, у њему сигурно нема женске ташне!



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У Вашингтону се браниле ташне од 4.000 евра!

  1. Банда лоповска корумпирана од уништитеља Србије и људскости у најширем смислу речи, својом неконтролисаношћу похлепе уништавају скромни народ који их је одхранио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *