Хрвати се одушевили руском исмејавању Вучића: Шири ноге као Шерон Стоун

1
захарова

Захарова (Фото: REUTERS/Maxim Shemetov/Files)

Хрватски портал Дневно.хр пренео је преписку са Твитера у којој Марија Захарова дели фотографију Вучића код Трампа упоређујући га са Шерон Стоун.

Русија којој сусрет Вучић – Трумп, јасно, није био по вољи, исмијала је понизно понашање србијанског предсједника пред америчким лидером.

Мариа Закхарова, гласноговорница руског Министарства вањских послова, Србији је изразила став тако што је на свом Фацебоок профилу уз фотографију Вучића који сједи испред Доналда Трумпа, предсједника САД, поставила и фотографију Схарон Стоне из познате сцене из филма “Сирове страсти”, гђе се види међуножје глумице, те написала:




“Ако сте позвани у Бијелу кућу, а столица је постављена као да сте на испитивању, сједите као на фотографији 2. Тко год да сте. Вјерујте ми”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ђурић: ‘Срам вас било!’

У обрану Александра Вучића јавио се равнатељ Уреда за Kосово Владе Србије Марко Ђурић, уз ријечи:

“А замисли, тај предсједник ниједну ружну ријеч против Русије није рекао, чак ни на том мјесту. А замисли тај предсједник је код руског предсједника и по сат и пол времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу. Ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било!”, узвратио јој је преко Твитера.



Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Хрвати се одушевили руском исмејавању Вучића: Шири ноге као Шерон Стоун

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *