Марија Захарова: Моја објава је погрешно протумачена, извињавам се

0

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова изјавила је да њена објава на Фејсбуку, која је изазвала критике у Србији, није била добро протумачена.

Захарова је навела да је у објави било истакнуто неслагање са арогантним ставом „изузетних“.

„Извињавам се, али мој пост је погрешно протумачен! Једино што је у њему написано било је неслагање са арогантним ставом ‘изузетних’“, дописала је Захарова уз фотографију.




https://www.facebook.com/maria.zakharova.167/posts/10224148174881794

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Трикови протокола постали су један од приступа које амерички званичници редовно користе како би вештачки створили изглед сопствене изузетности. А то је неприхватљиво“, нагласила је портпаролка.




Подсетимо, убрзо по потписивању споразума који регулише економске односе Београда и Приштине у Вашингтону, на друштвеним мрежама је почела да кружи фотографија Вучића који седи преко пута свог америчког колеге Доналда Трампа, а коју је касније руска званичница искористила у својој објави на Фејсбуку.

Захарова је касно синоћ на свом профилу на Фејсбуку објавила „комбо“ фотографије на којој у горњем делу слике српски председник Александар Вучић седи преко пута америчког колеге, док је у доњем делу фотографије америчка глумица Шерон Стоун, у чувеној сцени из филма „Ниске страсти“.

Захарова је уз фотографију написала: „Ако вас је неко позвао и поставио столицу као да сте на саслушању, онда ви седите као на слици бр. 2, ма ко да сте. Верујте ми!“



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *