Ђурић нови амбасадор Србије у Вашингтону

2
Марко Ђурић (Фото: http://www.kim.gov.rs/)

Премда је председник Србије Александар Вучић, на уштрб целе српске делегације, на несрећном састанку у Вашингтону добио хемијску оловку и кључеве Беле куће, део колача је остао и за Марка Ђурића који га је гледао са канабеа као тетка нећака на испиту. Тако ће досадашњи шеф Kанцеларије Владе Србије за Kосово и Метохију, према писању режимских медија, бити нови амбасадор Србије у Вашингтону. А јуче су, такође, медији које контролише Александар Вучић, Ђурића селили на функцију министра иностраних послова. Замислите!

Инспиративно, таман кад помислимо да не може више: јуче су медији писали о томе да ће Марко Ђурић бити нови шеф српске дипломатије, а данас да ће заменити досадашњег амбасадора Србије у Вашингтону Ђерђа Марковића.

Јучерашња вест је на твитеру дочекана у поспрдном тону.
Неко је са лажног профила Ивице Дачића написао мишљење лажног Ивице Дачића о могућности да Ђурић буде министар спољних послова.

– Срамота је да нас овакви метиљавци представљају у свету – каже тако твитераш који се крије иза (досадашњег) министра спољних послова.

– Ретвитовао ме Марко Ђурић, молим добре људе са твитера да ме згазе на пешачком кад ме виде – каже један твитераш о будућем амбасадору.

Иако је пружио немерљив допринос на преговорима у Вашингтону, док је као тетка гледао Вучића као да је одговарао први испит у школи коју је тек уписао, Ђурић поред енглеског говори и хебрејски језик, по мајци је Јеврејин, па је допринео премештању амбадасе из Тел Авива у Јерусалим.

Баш због овога се долази до закључка да је Александар Вучић или мазохиста, који неће да му Ђурић тапше и пре него што прочита говор, или је једноставно Ђурић изгубио сваку меру па се председник жели деконтаминирати тако што ће га послати што даље.Директно

2 Коментара

 1. ИСПУНИО СВЕ УСЛОВЕ.
  ВОДИЛИ ГА ШИПОСИ ПО МИТРОВИЦИ КО КЕРА ЗА КРАВАТУ.
  ДОК НЕК ВИСЕ ПРОДАНИ.ИЗДАJНИЦИ У СРВИJИ БИЧЕ:
  -JAД.
  -ЧКМЕР.
  -ГЛАД.
  -МРАК.
  -ТУГА ДО НЕБА.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.