Ђурић нови амбасадор Србије у Вашингтону

2

Марко Ђурић (Фото: http://www.kim.gov.rs/)

Премда је председник Србије Александар Вучић, на уштрб целе српске делегације, на несрећном састанку у Вашингтону добио хемијску оловку и кључеве Беле куће, део колача је остао и за Марка Ђурића који га је гледао са канабеа као тетка нећака на испиту. Тако ће досадашњи шеф Kанцеларије Владе Србије за Kосово и Метохију, према писању режимских медија, бити нови амбасадор Србије у Вашингтону. А јуче су, такође, медији које контролише Александар Вучић, Ђурића селили на функцију министра иностраних послова. Замислите!

Инспиративно, таман кад помислимо да не може више: јуче су медији писали о томе да ће Марко Ђурић бити нови шеф српске дипломатије, а данас да ће заменити досадашњег амбасадора Србије у Вашингтону Ђерђа Марковића.

Јучерашња вест је на твитеру дочекана у поспрдном тону.




Неко је са лажног профила Ивице Дачића написао мишљење лажног Ивице Дачића о могућности да Ђурић буде министар спољних послова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Срамота је да нас овакви метиљавци представљају у свету – каже тако твитераш који се крије иза (досадашњег) министра спољних послова.

– Ретвитовао ме Марко Ђурић, молим добре људе са твитера да ме згазе на пешачком кад ме виде – каже један твитераш о будућем амбасадору.

https://twitter.com/samodejo1/status/1305607771346350086?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305607771346350086%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fdirektno.rs%2Fpolitika%2F301387%2Fmarko-djuric-ambasador-vasington.html

Иако је пружио немерљив допринос на преговорима у Вашингтону, док је као тетка гледао Вучића као да је одговарао први испит у школи коју је тек уписао, Ђурић поред енглеског говори и хебрејски језик, по мајци је Јеврејин, па је допринео премештању амбадасе из Тел Авива у Јерусалим.

Прочитајте још:  Милица Ђурђевић: Ви сте од Колубаре направили печењару

Баш због овога се долази до закључка да је Александар Вучић или мазохиста, који неће да му Ђурић тапше и пре него што прочита говор, или је једноставно Ђурић изгубио сваку меру па се председник жели деконтаминирати тако што ће га послати што даље.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ђурић нови амбасадор Србије у Вашингтону

  1. JАДНА ЛИ СИ СРБИJИЦО НАША И ГЛУПИ НАРОД KОJИ ТРПИ ИЗДАJНИЧКО-ДОШЛЬАЧКЕ СМРАДОВЕ НА ВЛАСТИ.

    ZEMLJA STENJE A NEBESA.CUTE…Njegos srbin.

  2. ИСПУНИО СВЕ УСЛОВЕ.
    ВОДИЛИ ГА ШИПОСИ ПО МИТРОВИЦИ КО КЕРА ЗА КРАВАТУ.
    ДОК НЕК ВИСЕ ПРОДАНИ.ИЗДАJНИЦИ У СРВИJИ БИЧЕ:
    -JAД.
    -ЧКМЕР.
    -ГЛАД.
    -МРАК.
    -ТУГА ДО НЕБА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *