НЕВЕРОВАТНО: Жене из САД позивају на супротстављање феминистичком лудилу и одбијању напада на мушкарце

0
жене

(Фото: Пиксибај)

Феминизам уништава тзв. патријархат и ствара матријархат, а та идеја је досегла данас свој врхунац.

Према доктрини феминизма да би се створио матријархат, неизбежно је уништити брак и породицу. Према мишљењу феминисткиња, да би жене могле да владају светом, морају се одрећи своје природе и жеље да стварају породицу, што их држи везаним за кућу. Бити супруга и мајка постаје ствар прошлости.

Како феминисткиње остварују овај “високи” циљ?
Њихова прва линија напада била је усмерена на мајчинство, покушавајући да унизи ово осећање, уверавајући даме да ће паметне жене боље искористити време ако рађају и брину о својој децу.

Друга линија напада била је потпуно елиминисање зависности жена од мушкараца, па чак и развода. Феминисткиње су позвале жене да постану самохране мајке и ослањају се на владине субвенције уместо на своје мушкарце.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Трећа линија напада, која се управо одвија, најекстремнија је и има за циљ потпуно уништење људи.

Нове смернице Америчког психолошког удружења (АПА), које проглашавају традиционалну мушкост “штетном”, требало би да служе као узбуна не само за Американце, већ и за цео свет. Уосталом, сва ова инфекција почиње да се шири управо из Сједињених Држава, а затим постепено покрива западни свет.

Упркос чињеници да антимушка пропаганда царује Холивудом, у корпоративним медијима и на америчким универзитетима, нове смернице АПА борбу мушкарца за свој пол, мужевност и није случајно да у АПА има двоструко више жена него мушкараца. Многе од ових жена, сматрају се феминистичком елитом. Тако се њихов поглед на свет о мушкарцима, женама, сексу, послу, браку и родитељству филтрира кроз посебно конфигурирани објектив и као нови идентитет пропагира и уздиже на потпуно нови ниво.

Прочитајте још:  Шта је политички коректно: Менструацију имају жене или особе?

Да подсетимо, да је АПА више пута доказала да није неутрална организација, већ радикална секта која одбацује природну биологију и примењује неприродне, вештачке и измишљене принципе социологије.




АПА заиста верује, или се претвара да верује, да су амерички мушкарци, као група, угњетачи жена, а многе будале поштују ову глупост. На пример, компанија “Проктор и Гембл” управо је објавила оглас који охрабрује мушкарце да се ослободе своје “отровне мушкости”.

Ово је очигледна манифестација родне пропаганде, и читаво друштво, укључујући и америчке мушкарце, мораће, пре или касније, да се супротстави овоме.

Борбу мушкараца против екстемистичког феминизма, између осталих подржава Петлиа Петерсон, клинички психолог. Људи треба да се побуне, мада је јасно да то неће учинити сви и то из сасвим прозаичних разлога.

Као што клинички психолог Џордан Петерсон и бивши феминистички дисидент Камила Палиа објашњавају, “мушкарци се морају побунити и захтевати да их поштују као мушкарце, јер, јасно је, не постоје друге методе”.




Колико је ироније присутно у феминистичким догмама показује чињеница да већина мушкараца није тлачитељ, већ сарадник, пријатељ жена који им омогућавају не само лакши него и квалитетнији живот. Мушкарци желе да су жене задовољне, а не да их контролишу.

На жалост инсистирања жена-феминисткиња, као и нездравог дела друштва да мушкарци занемаре своју мушкост дају одређене резултате. Промене у мушком понашању углавном се примећују код млађих мушкараца.

Једини могући одговор на ову феминистичко лудило је супротстављање феминистичкој елити.




Према Петерсоновом мишљењу, “не треба толико мушкарци да се боре против феминистичког лудила, већ саме трезвене жене. Другим речима, жене су те које морају узвратити својим “лудим, психопатским и лудим сестрама”, а не мушкарци.

Прочитајте још:  Није Косово такозвано него је такозвана република Косово

Нормалне жене не воле оне који уништавају породицу и, самим тим и друштво. Њихови гласови који позивају на престанак ове мизогиније и неприродне оргије морају постати гласнији и присутнији у јавности.

Многе жене у САД не обраћају пажњу на нападе милитантних феминисткиња, које позивају на мржњу и обрачун са мушпкарцима. То се мора променити, јер ако не започну одбрану мушкараца све ће отићи у смеру патологије …



ИЗВОР: http://www.carsa.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *