Сале Коларевић : РАТ ЗА ДУШЕ У ЦАРСТВУ АНТИХРИСТА

0

„Илузија ће бити тако велика, тако огромна, да ће измаћи њиховом уму. Они који је буду поимали, биће сматрани за душевне (менталне) болеснике. /…./ Одмах по рођењу убациваћемо отрове у крв њихове деце и говорити им да је то за њихово добро. /…./ Наша власт биће необорива зато што је невидљива.”
( из књиге Сергеја Нилуса : < Протоколи СМ >)

Стратегија куване жабе је изведива само ако се има потпуна контрола над медијима. И ако „жаба” не зна за узвишене идеале и непролазне духовне вредности. Они су се потрудили и у том правцу када је из званичне науке избачен појам ДУША а убачено – психа.

Бертранд Расел у својој књизи „Утицај науке на друштво” сугестивно пише о задобијању глобалне моћи, између осталог. Сугерише се светским псеудо-елитама…. Уколико хоћете да тотално завладате светом, најбоље је да се медицинска наука стави на светски научни пиједестал. И научници из области фармације и медицине да се, корак по корак, промовишу у некога ко води главну реч, да буду неко у чију стручну реч не сме ни да се посумња. Преко фармако-медицине (званичне, алопатске) дакле, најпрепоручљивије је да се спроведу агенде Новог Светског Поретка.

Хенри Кисинџер је пре десетак година на једном симпозијуму изјавио: „Једном када стадо добровољно прихвати вакцинацију као неизбежност, игра је завршена! Тhe game is over! Тада ће да прихвати и микрочип… и све остало што им се сугерише као неизбежност.”
И Татјана Грачјова, руски војни обавештајац (тј. генералштабни пук. ГРУ) у својој књизи из 2010.г., „Када власт није од Бога”, упозорава да нам је светска закулиса спремила микрочип кроз планирану нановакцинацију услед неке измишљене пандемије.

Из спознајних ресурса од онога што сам прочитао и обавестио се, као и на основу јавних изјава и и-нет наступа пук. Генералштаба ГРУ и ветерана Чеченског рата Владимира Квачкова, изводим закључак да је ГРУ још пре 12-13 година располагала оперативним подацима о тајним Меморандумима WHO и разради планова у смеру истребљења знатног дела човечанства – нановакцинацијом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ономе ко није још прочитао књиге Татјане В. Грачове, пожељно је да прочита издвојена поглавља из једне од књига, преко линкова постављених доле испод овог текста.

Постаје нам јасно да се светске псеудо-елите, на ово кроз шта човечанство управо пролази, припремају на дуже времена уназад . Колико само постоји телевизија… преко пола столећа. Стратегија Divide et Impera не би имала учинковитост какву има да (им) није било телевизије. У Јовановом Откровењу телевизор у дому назива се иконом Звери. Уз помоћ иконе Звери много је лакше спровести масовно заглупљивање и застрашивање светског становништва. Једном Русу отвориле су се духовне очи и видео је два демона како седе на телевизору и задовољно се церекају. И то на искљученом а можемо тек замислити шта раде код укљученог телевизора… Савремени свети Старци кажу да ће Антихристова магија моћи улазити у свачији дом – кроз телевизор. Убацивати скривене (хипнотизерске) кодне поруке могуће је јер се скоро свачији мозак налази у алфа стању током гледања телевизије.

Прочитајте још:  Димитријевић: Можете нас победити али не и убедити – уочи једног судског процеса у Београду

Ми опитно видимо данас, током сатанистичког пројекта Ковид 19, свераширену психозу страха код конзумената ТВ-праонице мозга. У реду, свестан сам да читаоци ових редова не практикују блејање у ТВ, али ако Вам некад и такво што падне на памет…

Вишедеценијским мас-медијским затупљивањем убачен је људима нематеријални, тј. духовни чип у главу. Они који су допустили да им буде убачен овакав чип у мозак (другим речима, форматизоване особе без развијене личности), у садашњости се одликују по стриктној замаскираности у сврху заштите од коронавируса. Ово је манифестација њихове застрашености епидемијом која не постоји ; и вирусима чија разорна моћ по здравље јесте чиста измишљотина. Али све ово још како постоји у њиховој глави, јер им је убачен духовни чип и форматирана им свест. Са тим чипом у себи, они у страху лакше прихватају вакцину „против короне” и кроз њу, разуме се, прави материјални чип. Све ово се постиже незнањем и , посве – страхом. Даље, који приме у своје тело нановакцину и тиме допусте Антихристу да директно управља њиховим имуним системом, њиховим целокупним здрављем (кога неће никад имати с том нановакцином), такви ће у блиској будућности лакше примити у себе онај завршни чип, тоталне контроле ума и понашања, а то је жиг Звери описан у глави 13. Откровења Св. Јована Богослова.

Запажамо ли на које се начине спроводи стратегија куване жабе и каквим се путевима остварује зацртани план поробљавања читавог човечанства? Стварањем проблема и нуђењем решења. Степен по степен повишава се температура у лонцу. Постепено се ломи отпор, да човечанство пристаје на све крупније (тиме и све погубније) шаблоне које им нуди НСП. И онда, бихејвиорално, те ненормалнности лагано бивају прихваћене од људи за нове нормативе понашања. Подесно за илустрацију у односу на душепогубан принцип постепеног пристајања је прокламовање педерастије као општеприхватљивог норматива. Уопште, рекламирање греха и содомизација друштва. Из почетка је на светском психијатријском нивоу донета „стручна” одлука да се педери не смеју више сматрати поремећеним него нормалним особама. Затим је уведено кажњавање оних који такве настране особе назову настранима, нити смеш више да их педерима јавно и називаш. Потом геј-параде, са све развратнијим изопаченостима и све гором беспризорношћу… И тако, корак по корак, до потпуног разорења породице и поодмакле атомизације друштва… док се читав свет коначно не окрене наопачке и форматисано становништво не почне веровати да снег није бео него је црн. Са нарочитим освртом на раду са децом ; разарање личности треба да отпочне онда када се личност и формира, отуд толика агресивност према најмлађем узрасту. Сетимо се да су свети Старци предсказали да у царству Антихриста једноставно више неће постојати институција брака (традиционалног) и породице. Новорођена деца ће се одмах узимати од мајки и давати на одгаајње и васпитање Антихристовој држави.

Прочитајте још:  У циљу заштите националних интереса: Савет Федерације усвојио предлог закона о одузимању имовине за лажне о војсци

За оне који не знају: Слова имена C-O-R-O-N-A претворена у бројеве дају вредност од три шестице, што је број имена Звери. А бројна вредност титуле будућег свесветског господара (дакле 666) претворена у слова, значи: „H ‘ MЕLLEH L’ ISRAEL”, што у преводу значи: „Цар јудејски”. И ето, формула је јасна за оне који хоће да знају. Значи, корона-нанопелцер отвара пут ка примању Антихристовог жига у десну руку и инхибиторски сектор (тј. чеони режањ). У овом чеоном режњу налази се човеков центар за вољу, моралност и духовност. Док, десном руком неће моћи да ти падне на памет да се прекрстиш .

А дотле… дотле ће нам разорити епифизу радијским зрачењима, тешким металима и високом флуоридизацијом градске воде! Епифиза или пинеална жлезда у мозгу је седиште човековог духовног и физичког здравља. Намерно је слабо изучена од алопатске медицине, а веома добро се проучава од светске хемио-фарма-медицинске хоботнице која је и изумела модерну алопатску медицину.

Морали би смо знати, СВЕ се одвија по духовном (метафизичком) закономерству : како сејемо тако ћемо и да жањемо. Свети Оци Цркве говоре да ће на крају времена син погибли владати над људима, тачније над људским душама, највише преко страсти човекових. Зато што ће отврднути срца многа и охладнети љубав многих. Да тако није, ни царство Антихриста не би могло бити у оволико свеобухватној акцији уништења свих тековина људске цивилизације, па и саме људске расе.

И поново ће такви људи, особе без личности, тада и са жигом Звери на својој десној руци и на свом челу, бити преварени од „Цара јудејског”! Само што после те преваре, коначне и највеће ПРЕВАРЕ – повратка нема. Жигосани ће очекивати да им јудејски Мешиах („Цар јудејски”) да хлеба, а како да добију хлеба када ће харати апсолутна суша, када за сва 42 месеца неће пасти ни кап кише с неба!? Небо ће од Бога бити затворено, као резултат кулминације свељудског пада у грех кроз читаву човечанску историју. То је тренутак када се са историјом завршава, а када почиње метаисторија.

Прочитајте још:  Одговор Мирослава Влаховића

О томе је, ипак, боље мислити још данас, у време док нас на све начине настоје гурнути једне на друге ; замаскиране нахушкати на незамаскиране, вакцинисане на невакцинисане, застрашене на оне без страха… и тако даље. Стратегија ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ и јесте перфидно осмишљена да би светској псеудо-елити олакшала посао – загосподарити над свачијом ДУШОМ .

Јер, царству Антихриста превасходно требају наше душе !!

Спаситељ наш поручује нам : НЕ БОЈ СЕ , САМО ВЕРУЈ ! Као и то да је последња победа Његова. Дакле, само се часним Крстом Христовим може уклонити сила дејствујућег царства антихриста. Само Христос може победити антихриста. Нема места никаквом страху ако се уздамо у победоносну избављујућу силу Христовог Крста. Ако су и сви против мене а ја сам с Богом и Бог је уз мене, онда смо ми у већини. Није Бог у бројчаној сили, него је у Истини. Сведочимо Истину и, осењени животодавним Крстом, водимо рат против лажи јудео-сатанске светске закулисе.

НЕ БОЈ СЕ , САМО ВЕРУЈ !

аутор : Сале Коларевић

ОВО НИСМО СМЕЛИ ДА САЗНАМО: 71 тајна коју јеврејска тајна друштва бране животом!

https://www.youtube.com/watch?v=uIbyVpXc3JU

Татјана Грачова: Чиповање преко вакцинације

Вакцине – оружје за масовно уништење

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *