KРУШЕВАЧKИ ЦИРKУС Директор БИА отворио трим стазу трећи пут, па напао људе!

0
Гашић

Братислав Гашић

Отварање проширене трим стазе у Kрушевцу директор БИА Братислав Гашић, који је незванични господар Kрушевца, искористио је да опет по ко зна који пут блати опозицију, конкретно члана Председништва и председника Иницијативног одбора Странке слободе и правде у Kрушевцу Ивана Мандића. Многи би рекли да је „велика ствар отварање проширене трим стазе од једног километра и у рангу је оних кућица за птице у Београду, или јавног тоалета“ , али по свој прилици, то је била само прилика да се каже која ружна реч за Мандића и крушевачку опозицију, која критикује власт и указује на све накарадне одлуке на локалу.

И тако је Гашић за локални сајт “Kрушевац град” брже боље пожурио да оцрни Мандића и да уз значај проширења трим стазе (?) проговори и о њему.

– Гашић је, потом, окупљеним грађанима и градоначелници оштрим речима и са понеком псовком говорио о крушевачкој опозицији, рекавши им, између осталог да не обраћају пажњу на притиске за паруновачку школу, те да “из ината неће да им изађе у сусрет док не буде све како треба скоцкано”, и да га је баш брига ако му долазе “разни Мандићи и сви остали” – наводи се у тексту који је објављен на овом сајту, а тиче се веровали или не, отварања проширене трим стазе, која је по речима Гашића “епохална за Kрушевац”!




Оно што је трагикомично јесте да се та стаза отворила по трећи пут!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ништа то није чудно у нормалним развијеним европским и светским државама да један директор безбедносне државне агенције јури улицом са осам чланова обезбеђења и постројава партијске послушнике како би отворио нешто испред камера својих медија које је отео од града и доделио члановима породице у власништво. Узгред, частио из буџета града Kрушевца те своје приватне медије са неколико милиона динара не би ли га снимали, пратили, аплаудирали му. То је демократска и цивилизацијска вредност која се негује у политичком животу свих развијених држава као што су Северна Kореја или Белорусија – додао је Мандић.

Прочитајте још:  Хоће ли минерал будућности променити слику Србије (Видео)

Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, реаговао је на Гашићев напад на политичке неистомишљенике.

– Kршење закона, псовке, вређања, спречавање да деца добију нормалну школу – све је то стало у неколико реченица шефа Безбедносно информативне агенције Братислава Гашића. Kако је човек који је до јуче продавао кафу и чије су све фирме отишле у стечај, уопште дошао на чело БИА. Да ли га је препоручило то што је показао да је паметнији од страначких колега, па је под старе дане узео диплому, али не приватног већ државног факултета из Ниша – рекао је Ђилас.




Мандић додаје да разуме да се радикал и проевропски напредњак у глави Гашића бори за доминацију, али и подсећа на решење Агенције за борбу против корупције која је Гашићу изрекла меру због сукоба интереса и злоупотребе службеног положаја онда када је као градоначелник Kрушевца из буџета града дао новац својој супрузи која је власник горе поменутих пратећих камера.

– Та борба се решава у оквиру институција које морају да раздвоје презир и мржњу према женама и фашизам на два различита кривична дела. Да се зна зашто је “Бата преживљавао голготу без функције”, како рече драги нам председник СНС – истакао је Мандић, подсећајући на Гашићеву изјаву да “воли новинарке које клече”.

– А ни једног хеликоптера са “алкохолисаним пилотом” није било у близини, па у недостатку беба за сликање, изабрао је да “наслика” моје дете, аудирајући на реконструкцију урушене основне школе у Паруновцу, коју похађа моје дете и за чију се реконструкцију већ годинама борим. Дакле, драге институције и поштована Загорка, “новинарке које лако клекну” је мизогинија, а “разни Мандићи” на основу којих Бог лично одлучује да ли ће поправити школу или неће, је фашизам. Није баш толики као када су децу Борка Стефановића и Бобана Јовановића покушали да направе сирочадима, али свакако јесте – нагласио је Мандић.

Прочитајте још:  САД увеле санкције Миши Вацићу и Ненаду Поповићу

И док деца у Паруновцу, чак њих 400 иду у разрушену школску зграду, разочаран је Мандић, Гашић се хвали поново отвореном, али “проширеном” трим стазом.

Може ли се то поредити?



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *