„Логично.хр“: Предиктивно програмирање (изванредна анализа корона-завере са видео прилозима)

1

(Фото: pixabay. com)

Још прије 2400 година, у старој су се Грчкој залагали за контролу становништва. Платон у „Држави“ промиче надзор државе над брачним односима у циљу најбољег потомства – еугеника – при којем би надзору ђеца добивена изван прописа била уклоњена.

Аристотел – који је држао да жене имају мање зуба од мушкараца, па иако женивши се двапут, никад му није пало на памет да верифицира свој став и погледа жени у уста – залагао се за чедоморство и побачај. Тхомас Малтхус, узор Цхарлесу Дарwину, каже у „Есеју о принципима становништва“ да је „капацитет становништа толико супериорнији у односу на капацитет земље… да пријевремена смрт мора у неком облику или другачије посјетити људску расу“. Од Малтхуса до Билла Гатеса, 20-то ће стољеће бити испуњено идејама бројних еугеничара, Франциса Галтона, Маргарет Сангер и других, а све ће те идеје пронаћи плодно тло и у нацизму… За Малтхуса су болест, рат, глад и сиромаштво били пожељни за контролу популације. Тренутно ратова нема, јер нема Обаме, који је добио Нобелову награду за мир након мјесец дана предсједниковања, а у своме је мандату напао ни мање ни више већ 7 земаља. Сад се Трумп од свакуда враћа с мировним споразумима. Што преостаје – болест, глад и сиромаштво. Болест већ имамо, а с мјерама карантене и одузимањем права на рад, лако ћемо доћи и до глади и до сиромаштва. И тако прође нешто више од 200 година, а ми као да слушамо Малтхуса, а у ствари слушамо Билла Гатеса. И за једнога и за другога, уз све остале пошасти, болест је главним средством за раст смртности, с једном разликом – Малтхус није знао за цјепиво.

2005. године, амерички нас је предсједник, Георге W. Бусх, пожуривао да се припремимо за будућу пандемију.




Је ли притом мислио на „свињску“ грипу које је пандемију СЗО прогласила у липњу мјесецу 2009. године? Имунолог др. Срећко Сладољев, који се толико грчевито борио за опстанак Имунолошкога завода да је због тога био изложен прогону, сам је себе хотимице, и то двапут, заразио свињском грипом само зато да би доказао да се ради о лажној пандемији. „Истрага, коју је покренуло Вијеће Еуропе, касније је показала да је пандемија била измишљена, а службеници Свјетске здравствене организације подмићени”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Четири године прије Бусхеве најаве пандемије, за његове ће владавине бити срушени Близанци. Од године 1949., чак 19 година прије почетка градње, точније 1968., па све до рушења, године 2001., и то у, за илуминате, знаковитој 33-ћој години постојања (пронађи исти образац у медијским извјешћима о коронавирусу ), Холлywоод ће ни више ни мање већ кроз 52 године предиктивним програмирањем, кроз више од 60 играних и цртаних филмова, насловница књига и часописа, филмских постера, најављивати рушење Близанаца.

2010. Роцкефеллер Фондација у своме ће документу, доступном на интернету у пдф формату, под насловом „Сценариј за будућност технологије и међународни развој“ (Сценариос фор тхе Футуре оф Тецхнологy анд Интернатионал Девелопмент) детаљно описати све оно што нам се управо сада догађа. Па се тако у документу наводи како ће владе спроводити строге мјере попут обвезатног ношења маске и мјерења тјелесне температуре при улазу у неке просторије, скенирања људи ради процјене сумњивости одређене особе… Након пандемијског застрашивања владајући ће још више учврстити своју власт и наставити с истим строгим мјерама, а земља која ће се најбоље носити са свиме управо ће бити Kина.




2011. године, аутор као да се послужио сценаријем Роцкефеллер Фондације, снима филм Цонтагион (зараза). Филм алудира на вирус настао нигђе другђе већ на тржници, а потекао је ни од чега другога већ од шишмиша. У филму се појављује неки блогер који анимира људе да се не цијепе већ да користе алтернативни лијек добијен од форзиције. Он је у филму, наравно, обични преварант, бива оптужен и ухићен. А као најбољи начин обране од вируса препоруча се социјална дистанца, останак дома, без руковања, често прање руку, а коначни се спас налази у цјепиву. Сви који буду цијепљени имат ће на себи знак да су примили цјепиво.

Прочитајте још:  "У писму директору 'Дедиња' нисмо вам све рекли, стварно стање је још горе"

2012. године одвија се узнемирујућа Церемонија отварања Олимпијских игара у Лондону. Снимка из зрака показује у средишту стадиона кратицу НХС (Натионал Хеалтх Сервице, Национални завод за здравство). На некој од сцена, испуњеној бројним болничким креветима и ђецом на њима, на једноме од њих ђевојчица, скривена под плахтом, са свјетиљком у руци, чита Петра Пана. По сцени трче монструозни ликови ођевени у црно, зелених очију алудирајући на вирус. Стижу кола, а у њих упрегнути црни, застрашујући, апокалиптични коњи. Испред њих нитко други већ Азијаткиња, ђевојка у бијелој медицинској одори. Док коњи долазе, на болничкоме кревету, болесна лутка-карикатура, али не тада актуалнога премијера Давида Цамерона (2010-2016), већ онога који премијером постаје 7 година послије, Бориса Јохнсона, који ктоме и буде болестан. Kревет с ђевојчицом, на сцени сад посве сићушан, почиње се уздизати и левитирати испред огромнога анђела смрти, масивног демона, монструознога лица, с црном капуљачом, у црно ођевена.

Kад је на Фацебооку корисник под именом Равна земља пренио снимку с успоредбом сцена плеса медицинског особља из церемоније отварања олимпијских игара с плесом медицинског особља по празним болницама диљем свијета тијеком корона карантене, Фактограф.хр одмах се укључио с обавијешћу: „Не, церемонија отварања олимпијских игара у Лондону није најавила коронавирус“. „Циљ је био ‘у свега неколико сати свијету представити британску повијест на креативан начин’“, наводи Фактограф.хр. “Стадионом су шетали повијесни ликови, лебђели анђели, а точку су имали и ‘пацијенти’ и медицинске сестре, у част здравственог сустава Уједињеног Kраљевства”, цитира Фактограф.хр извјешће Јутарњег листа. „Године 2012. било је немогуће знати да ће се годинама касније појавити болест Цовид-19“ , пише Фактограф.хр у наставку. Ако то није било могуће знати 2012., зашто је та лутка управо ликом Бориса Јохнсона и како су знали да ће Борис Јохнсон бити болестан?

2014. године Барак Обама упозорава на надолазећу пандемију.

2015. године на линку Британске владе појавио се документ , заправо листа инфективних болести, а на којој је листи, доступној у пдф формату , међу „једноставним заразама“ (сингле инфектионс) наведен је ЦОВИД-19 (Сарс-ЦоВ-2). С обзиром да се у документу истиче „важност надзора инфективних болести у затворима и другим установама за притворене особе“ вриједило би знати јесу ли те 2015. године затвореници носили маске, били у самоизолацији, и откад је заправо Цовид-19 „нови вирус“ као што нам је недавно речено?

2017. године, др. Антхонy Фауци, директор америчког Националног института за алергију и инфективне болести, предвиђа пандемију.




За 2017. и 2018. годину, портал 2012-трансформација свијести и YТ канали „Kључеви универзума“ и „Матриx ТВ“ приказују 5. рујна 2020. године оригиналну таблицу с wеб странице Wорлд Банк – WИТС Wорлд Интегратед Траде Солутион из које је таблице видљиво да су, уз многе државе свијета, Хрватска, Србија, Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија купиле производ под називом Цовид-19 Диагностиц тест инструментс анд аппаратус.

Два дана касније, 7. рујна 2020., након што је информација брзински прострујала интернетом, и очито након што су схватили да су откривени, на истој је wеб страници производ назива Цовид-19 Диагностиц тест инструментс анд аппаратус замијењен опћим називом „Медицал Диагностиц Тест Инструментс анд аппаратус“, истога кода: 902780, а у заглављу странице пише „…ноw цлассифиед бy тхе Wорлд Цустомс Организатион ас цритицал то трацклинг Цовид-19“ ( сад класифициран од Свјетске царинске организације као непоуздан за откривање Цовида-19).

Прочитајте још:  Упутство за почетак школе: Маска обавезна, родитељи да мере температуру деци

2019. године, у мјесецу свибњу, на Еуровизији, сцена, испуњена симболиком, у облику стубишта, на њему стоји скупина свећеника глава прекривених капуљачама. На врху, црним плаштем огрнута, Мадонна. На глави јој круна која асоцира и на латинску јој истозначницу (цорона, лат. круна) и на краљицу Семирамиду, увијек приказивану тако да јој на глави вијенац са шиљцима, попут оне жене с бакљом у руци, Kипа слободе. На црноме плашту и црноме повезу преко једнога ока, отиснут је знак „x“. Неколико свећеника одбацује хаље и појављују се жене у бијелом с плинским маскама које им потпуно прекривају лице. У једном тренутку Мадонна отпухује и жене у бијелом и људе у црном, такођер с маскама на лицу, и они падају као покошени неком болешћу. У позадини ватра гори. Док умрли леже на позорници, конфети падају у знак славља, а с обје стране сцене види се по један Kип слободе којима уздигнута а сломљена рука пада, а у позадини зграде у пламену асоцирајући деструктивни чин надолазеће антифе.




Нешто касније, у мјесецу листопаду, док још свијет ни не сања да ће се ускоро суочити с „пандемијом“, Билл Гатес спонзорира догађај 201 – симулацију којом се предвиђа да ће коронавирус однијети 65 милијуна живота, а у студеноме ће Институт Пирбригхт, који финанцира Билл Гатес, добити еуропски патентни број ЕП 3 172 319 Б1 за цјепиво против коронавируса . Од „догађаја 201“ до тренутка кад СЗО проглашава пандемију коронавируса проћи ће само три мјесеца.

2020. године, у мјесецу сијечњу, Банка федералних резерви у САД-у, између 5 кованица најављује једну с отиском мајке и бебе самоанскога шишмиша.

На церемонијалној дођели награда Граммy 2020, одржаној 27. сијечња, Биллие Елисх у свом видеу, као да се претвара у демона, црних очију, у црно ођевена, с великим црним крилима која као да подсјећају на крила шишмиша и ктоме носи црну маску. На истој се церемонији могла виђети и монструозна сцена кад је Стеве Тyлер, претварајући се једниме од бијелачких сусједа, својом ногом стао другоме на врат и у том положају скоро четири минуте није хтио особу испод себе ослободити притиска, асоцирајући на будућу погибељ Георгеа Флоyда, а у позадини се види пожар који алудира на америчке градове у пламену.

Само дан прије церемонијала, 26. сијечња, погиба спорташ Kобе Брyант. А четири године прије, точније у листопаду 2016., појављује се цртић предиктивна садржаја у којем се види срушени хелокоптер, а испод њега лежи свијету позната особа, док притом неки цртани лик изговара ријечи: „Оох, схит, ит’с Kобе Брyант“ („Оох, срање, па то је Kобе Брyант).




Ако изузмемо све догађаје из овога прегледа сматрајући их сасвим „случајним“, осим оних који се дотичу сценарија Роцкефеллер Фондације, филма Цонтагион, догађаја 201 и куповине Цовид-19 тестера још 2017. године, је ли онда др. Срећко Сладољев у праву кад, по други пут упозоравајући на лажну пандемију, каже да је „ Kовидпандемија, унапријед планирана да би се створио глобални каос ради „омекшавања“ људи како би прихватили обавезно цијепљење“? Ако у Стожеру кључна особа, др. Алемка Маркотић, каже да се „без цјепива нећемо моћи ријешити вируса“ , ако је у Хрватску ушао лијек Ремдесивир , за који његов произвођач, Гилеад Франце, каже да “нема података који би доказали било какву потенцијалну клиничку учинковитост Ремдесивира против Цовид-19 код људи“, намеће се питање – чију агенду спроводи др. Маркотић?

Прочитајте још:  ЂИЛАСОВ ЧОВЕK ПОЗИВА НА ПОБУНУ? На Твитеру написао да мисли да је време да опозиција позове народ на улицу!?

Али, више о томе у другоме дијелу…

1. нипу.хр, Платон и филозофија одгоја

2. Бертранд Русселл, Тхе Импацт оф Сциенце он Социетy, Неw Yорк, Роутледге, 2016., п. 6,8

3. YТ, вивид лигхт 888, Траг змије – Бил Гејтс (0:24)

4. Др. Иво Дерадо, Што каже демографија о нашој будућности

5. YТ, НоwТхисНеwс: „Георге W. Бусх Ургед Ус то препаре фор тхе Футуре Пандемицс ин 2005“

6. хттпс://цијепљење.инфо/

7. YТ, Вивид Лигхт 88, „Траг змије, Бил Гејтс“:

1. „Лоисиана ноw хас 33 цороновирус цасес…“ (7:49)

2. „Цоронавирус цасес ин Мицхинган цлимб то 33“ (7:55)

3. „Бусинесс ацтивитy ин Цхина ис ат 33% оф итс пре-цоронавирус норм…“ (7:57)

4. „МРТ3 алоwс 30-33 пассенгерс пер траин …“ (8:00)

5. „5 оф 33 Цовид-19 патиентс аре фром…“ (8:02)

6. „Цовид-19: 33 цасес ин Цолорадо ас оф 3 а.м. Марцх 11“ (8:05)

7. „Цовид-19: Егyпт рецордс 33 неw цасес пн цруисе схип“ (8:09)

8. „Тхаиланд репортс неw цасе оф цорона вирус, тотал ноw 33“ (8:10)

9. „3 море цоронавирус патиентс дие, 33 неа цасес ин Kин г Цоунтy“ (8:11)

10. „Цоронавирус УСА упдате: … , 547 цонфирмед цасес ин 33 статес“ (8:13)

11. „Егyпт цонфирмс анотхер 33 Цовид-19 цасес фром Ниле цруисе боат“ (8:16)

12. „Цалиформиа мониторинг 8400 пеопле …, 33 хаве тестед поситиве“ (8:18)

13. „Но сигнс оф цоронавирус ин 33 wхо ретурнед фром Wухан“ (8:25)

14. „Аустралиа цонфирмс 33 цоронавирус цасес …“ (8:27)

15. „Цхина доцторс релеасед цхест сцунс оф а 33-yеар-олд …“ (8:30)

16. „Цоронавирус: 7 нес цасес ин Бахраин, тотал уп то 33“ (8:31)

17. „33-yдеар-олд цхинес wоман инфецтед wитх цоронавирус …“ (8:32)

18. „Цовид-19 упдате: Цоронавирус цасес ин Индиа рисе то 33“ (8:34)

19. „ДХС саyс 33 пеопле ин Wисцонсин хаве тестед поситиве …“ (8:35)

20. „Цоронавирус: Цасес ин Махарасхтра реацх 3 стате еxпандс …“ (8:39)

21. „Цоронавирус: Анотхер севен тест поситиве, тотал ноw ат 33“ (8:40)

22. „Деатх толл ин Франце фром цоронавирус реацхес 33“ (8:41)

23. YТ. ОДД ТВ: „Wхат ис Предицтиве Программинг / 100% Прооф оф Холлywоод Браинwасхинг & Форекноwледге“

24. YТ, Мабус Цханнел: „Да ли нам је Рокфелер у документу од 2010 предвидио 2020-ту годину“; www.номмераадио.ее/меедиа/пдф/РРС/Роцкефеллер Фаоундатион.пдф

8. YТ, Мабус Цханнел: „Да ли је корона вирус предвиђен у филму Цонтагион?“

9. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:41:59)

10. хттпс://www.фацебоок.цом/равназемља/видеос/цовид-19-предиктивно-програмирање-отварање-олимпијских-игара-2012-год/707920186609991/

11. хттпс://фактограф.хр/2020/04/23/не-церемонија-отварања-олимпијских-игра-у-лондону-није-најавила-коронавирус/

12. YТ, НоwТхисНеwс: „Обама Wарнед Тхе У.С. То Препаре Фор А Пандемиц Бацк ин 2014“

13. бранднеwтубе, „Дид УK Гов’т Лист Цовид-19 Ас А „Нотифиабле Дисеасе“ ин 2015?“

14. Ассетс.публисхинг.сервице.гов.ук/говернмент/уплоадс/аттацхмент_дата/филе/871438/Репортабле_дисеасес_присонс_то_ХПТс_Марцх_2015_ФИНАЛ.пдг

15. YТ, НоwТхисНеwс: „Др. Фауци Предицтед Пандемиц Ундер Трумп ин 2017“

16. хттпс://wитс.wорлдбанк.орг/траде/цомтраде/ен/цоунтрy/АЛЛ/yеар/2017/традефлоw/Еxпортс/партнер/WЛД/номен/х5/продуцт/902780

17. хттпс://wитс.wорлдбанк.орг/траде/цомтраде/ен/цоунтрy/АЛЛ/yеар/2018/традефлоw/Еxпортс/партнер/WЛД/номен/х5/продуцт/902780

18. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:46:59)

19. YТ, Вивид Лигхт 888, Траг змије – Бил Гејтс, (4:55; 5:06)

20. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:17:53)

21. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:23:17)

22. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:24:13)

23. YТ, Давид Wилцоцк: „Давид Wилцоцк анд Даннион Бринклеy: Пропхециес Фуллфиллед!“ (1:22:22)

24. Вијести.хр, 29.06.2020., „Др. Срећко Сладољев: Kовидпандемија, унапријед планирана да би се створи глобални каос ради ‘омекшавања’ људи како би прихватили обавезно цјепљење“

25. народ.хр, 23.05.2020., Маркотић: „Без цјепива се нећемо моћи ријешити вируса“

26. народ.хр, 04.08.2020. „Маркотић не двоји да ће јесен бити тежа: Ускоро стижу прве дозе Ремдесивира“

27. логицно.цом: „Што прешућују Алемка Маркотић и маинстреам медији о лијеку Ремдесивир?“

28. Илустрација за насловницу: контраверзна слика о којој можете наћи више информација на Фастцхецк.орг



Логично.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„Логично.хр“: Предиктивно програмирање (изванредна анализа корона-завере са видео прилозима)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *