Вучић: Мигранти ће се враћати из ЕУ у Србију, живеће овде и биће успешни (видео)

1

Вучић (Фото: Председништво)

„Примићемо азиланте које одбије ЕУ, они ће радити у Србији и биће успешни“. Поред тога Вучић шири лажне вести да азиланти нису никога нападали, док се не друштвеним мрежама цензуришу и уклањају докази.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 утисак на “Вучић: Мигранти ће се враћати из ЕУ у Србију, живеће овде и биће успешни (видео)

  1. У овом моменту се рат води само још у једној провинцији Сирије, Идлибу, која је величине Војводине, и у Јемену. Сви остали мигранти који долазе нису избеглице, већ инвазионе снаге у такозваној “демографској инвазији” која се врши на Европу, и уклапа се у појам “џихада”, који уопштено значи нешто као “борба за ислам и његово ширење”, па и неоружаним путем. Оружани вид џихада има посебан назив, и зове се “гхазават”. Онај који председава државом, заклео се на Мирослављевом јеванђељу да ће бранити њен теритиријални интегритет и независност, и на овај начин је отвара и предаје једној Европи потпуно страној цивилизаци, требало би добро да размисли шта га очекује од свог гладног, превареног и изданог народа када ускоро буде изгубио власт.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *