Илон Маск неће да се вакцинише против короне јер није у ризичној групи!

0
самоубиство

Илон Маск

Елон Муск, 49, рекао је да неће добити вакцину против коронавируса када буду доступне, јер “није у опасности”, преноси Дејли Мејл.

Он је такође додао да су закључавања великих размера грешка и да само они који су у ризику треба да иду у карантин „док олуја не прође“.

49-годишњи технолошки гигант бранио је отварање фабрика Тесле упркос закључавању – дугачка сага која га је видела како тужи округ Аламеда, лансирао је псовке о томе како су закључавања „неетична“ и наводно отпустио запослене који нису осећају се довољно сигурно да се врате на посао.

На питање новинара Њујорк Тајмса „Хоћете ли добити вакцину? Шта ћете радити са својом породицом? ‘ он је кратко одговорио, ‘Не, нисам у опасности од ЦОВИД-а. Нити су моја деца.

Он је осудио карантин и велика затварања широм света рекавши да је то највећа грешка човечанства:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Мислим да је ово питање„ врућих тастера “где рационалност заостаје. У великој шеми ствари имамо нешто са врло ниском стопом смртности и великом заразношћу ‘, рекао је.

“У основи би исправно било да нисмо закључали читаву земљу, већ да имамо некога ко је у ризичном карантину док олуја не прође”, додао је он.

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *