Несаница зна да доведе до очаја: Ево како да заспите за 10 минута!

0

Shuterstock

Ако се свако вече вртите по кревету и не можете заспати онда испробајте технику коју је осмислила Лорен Витчер, а која ће вам помоћи да заспите за десет минута, а можда чак и мање.

Ово је једна у низу опуштајућих техника које можете испробати у сваком случају не може вам нашкодити, а можда стварно упали.

Отпустите. Присетите се у кавом сте емоционалном стању били цео дан, а затим лагано отпустите сва осећања која су вас мучила током дана, једноставо их пустите да иду.




Дишите. Неколико пута дубоко удахните, опустите рамена, стомачне мишиће, лице, руке и ноге. Једноставно се решите напетости у целом телу, а дубоко дисање ће свакако помоћи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Замислите. Замислите да је ваше тело направљено од светлости и да можете видети сваку ћелију која се унутра налази од главе до пете и свака је испуњена светлошћу, топлином и миром.

Препустите се. Kад сте савладали све ове наведене тахнике, једноставно затворите очи и препустите се топлини и миру који сте стекли. Останите у стању визуализације све док не заспите.



Лифепрессмагазин

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *