1996. године Баба Ванга је рекла: Нешке, стиже нам корона, биће свуда око нас! Појавиће се болести које су заборављене

0

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Дугачак је попис пророчанстава која се годинама приписују најпознатијем светском пророку Нострадамусу и најцењенијој пророчици на Балкану, Баби Ванги.

Неке најаве које су изрекли звуче прилично невероватно, можда чак и бизарно, треће поруке као да су кодиране и нико их не може одгонетнути. Манија око Вангиних пророчанстава поновно је актуелна појавом корона вируса. Појавиле су се исповести како је најпознатија пророчица на овим просторима предвидела злокобну пошаст која убија. Неки верују, многи расправљају, а трећи исмевају.

Чињеница јест да су од давнина владари и краљеви тражили помоћ видовњака или пророка. Од кад је света људи су желели да знају шта им носи будућност.




Стиже пошаст која гуши цео свет

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Нешка, корона ће бити свуда око нас!”

Прочитај још: 

Пренела је ове речи позната бугарска гимнастичарка Нешка Робева почетком 2020., а цитат су брзином муње објавили готово сви балкански медији.

Нешка, која има неупитно снажан утицај у Бугарској због бројних успеха које је постигла, усред пандемије је наводно те речи приписала најпознатијој видовњакињи на овим подручјима, Баби Ванги коју је чесот посећивала.

“Нешто ће срушити човечанство!”




Медији су пренели како је Ванга те речи Нешки упутила у разговору пре своје смрти 1996. године.

Видовита жена, коју називају Нострадамус у сукњи, јој је према причама, рекла да ће се на Земљи појавити нешто што ће срушити цело човечанство.

Прочитајте још:  Мистериозни сликар Милић од Мачве: Неке његове изложбе су забрањене, а ево шта је говорио о Србима

Медији су писали како је Нешка пренела и ову реченицу: “Kорона ће бити свуда око нас…”.

Kорона иначе на бугарском значи круна и веже се за руску доминацију у тој земљи.

Робева каже како је мислила да то значи како ће Бугарска бити под руском окупацијом. Тек сада је схватила да се то односи на коронавирус.




Непозната болест

О нечем сличном је наводно у медијима говорио и њен сарадник, који је годину дана пре смрти, 1995., од Ванге чуо да ће свет погодити вирус који ће имати разорну моћ, који ће однети бројне животе.

Приписују јој и како је изрекла да ће се болест енормно брзо ширити светом, а највећим светски стручњацима ће бити потребно годину дана како би пронашли адекватни лек који би могао сузбити ову болест.

Наводе се додатно и речи још неког сарадника који тврди да је Ванга спомињала и да ће људи падати и умирати на улицама, а страшна болест гутат ће свет. Чак се мистично провукла и реченица: Можда ће се вратити и болест коју је човечанство већ победило.



24сата.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *