ОВЕ ЗВЕЗДЕ ПУШЕ МАРИХУАНУ? За неке од њих НИKАДА не бисте помислили да “дувају”

0

Марихуана (Фото Пиксабеј)

Kако преносе домаћи медији, суд је јуче донео одлуку да се реперу Стефану Ђурићу Расти одреди притвор до 30 дана по предлогу Вишег јавног тужилаштва. Њему се на терет наводно ставља трговина опојним дрогама, а он се бранио тиме да је марихуану користио за личну употребу.

Док се у нашој земљи о легализацији марихуане још увек расправља, те постоје подељена мишљења упркос многим коментарима да је конзумирање марихуане нашироко распрострањено, у неким државама је није противзаконито користити – о чему сведоче и фотографије познатих који се не либе да ту и тамо запале по који џоинт.

Међу најновијим славним звездама које су отворено објавиле фотографију са џоинтом, или буксном, или “у друштву” марихуане, је и краљица поп музике Мадона.

https://www.instagram.com/p/CD-WZXlBfMO/?utm_source=ig_embed




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мадона је средином јула објавила неколико фотографија са своје рођенданске прославе на Јамајци, где је била са својим тимом и породицом. Поред тога, она је објавила и фотографију на којој држи тањир пун марихуане заједно са два паковања ризли. Поред тога, на фотографији је имала и смотани џоинт у устима.

Поп ветеран Џастин Тимберлејк, верује да је неким људима једноставно боље када су надувани.

Приликом интевјуа за часопис “Плејбој” пре неколико година, Тимберлејк је на питање да ли пуши траву одговорио са “свакако”. Рекао је тада да је то његов начин да “искључи” свој мозак, и да му је управо то потребно с времена на време.

https://www.instagram.com/p/BP0TJXDgR64/?utm_source=ig_embed

Певачица Ријана, више пута је отворено говорила о томе да ужива у, како је рекла, чарима траве. Она је више пута фотографисана са џоинтом у руци, не обраћајући пажњу на коментаре јавности.

Прочитајте још:  Мадона импресионирана радом Била Гејтса!




– Највише волим да пушим траву. Опушта ме, никоме не штети. Природна је – рекла је Ријана једном приликом.

Лејди Гага је такође признала да конзумира марихуану, а пре седам година, тачније 2013. године, изјавила је да је током своје “Борн Тхис Wаy” светске турнеје пушила чак дванаест џоинта дневно.

– Ја једноставно нисам знала за себе, пушила сам траву од јутра до сутра. Људи нису могли нормално да комуницирају са мном – рекла је она једном приликом.

Мајли Сајрус отишла је и корак даље, па поред тога што је редовно објављивала фотографије на којима пуши траву, она је приликом наступа на МТВ ЕМА додели награда 2014. године, запалила џоинт на сред сцене.



Србијаданас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *