Бил Гејтс: Свет ће нормалном животу вратити САМО супер ефикасна и приступачна вакцина

4

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

АКО је пандемија коронавируса изрежирана у заједничком штабу глобалне дубоке државе и гигантских западних фармацеутских корпорација – онда је оснивач Мајкрософта Бил Гејтс један од кључних људи у том штабу.

У интервјуу америчком телеканалу NBC упозорио је да ће човечанство у потпуности превазићи последице пандемије КОВИД-19 само под једним условом:

„Главни предуслов за повратак у нормалан живот је вакцинација против коронавируса супер ефикасном и приступачном вакцином. То је једини начин на који се људи могу вратити на прави пут“.




Нагласио је да уверен да ће масовна вакцинација зауставити ширење инфекције коронавирусом и „окончати ту болест на глобалном нивоу“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пре неколико дана је изјавио да ће пандемија нестати до 2022-ге.

Светска здравствена организација, која игра са исте стране као и Гејтс, прогласила је пандемију коронавируса у марту 2020. године.

Према најновијим подацима, број случајева КОВИД-19 у свету премашио је 37 милиона.

Током протеклог дана у свету је идентификовано преко 347 хиљада нових случајева заражавања коронавирусом.



ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/bil-gejts-svet-ce-normalnom-zivotu-vratiti-samo-super-efikasna-i-pristupacna-vakcina

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Бил Гејтс: Свет ће нормалном животу вратити САМО супер ефикасна и приступачна вакцина

  1. “То је једини начин на који се људи могу вратити на прави пут”
    Ха, ха … они знају шта је “прави” пут, имају лиценцу за трасирање “правих путева” човечанства, тата им дао, а кева оверила лиценцу, деда и баба били на свечаној додели … које кретенчине.
    Нису они створили људски род па га не могу ни побити … нешто има ова “корона” и не иде од руке” чим толике милијарде $ троше да подупру акцију, направили би они и милион пута убитачнији вирус да су могли али нису, “нешто” им ипак не да.
    Ако се човечанство одазове масовној вакцинацији због овог њиховог глупог јефтино-скупог срања можемо Земљу слободно назвати ПЛАНЕТА МАЈМУНА. ( извињавам се паравим мајмунима )

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *